Ook Campus Dommelhof in Tielt-Winge kampt nu met een uitbraak van het Covid-19 virus.
Volledig scherm
Ook Campus Dommelhof in Tielt-Winge kampt nu met een uitbraak van het Covid-19 virus. © Dirk Desmet

Covid-19 uitbraak in woonzorgcentrum Dommelhof in Sint-Joris-Winge

Sint-Joris-WingeHuis Perkeveld, het huis voor personen met dementie in het woonzorgcentrum Dommelhof in Tielt-Winge, kampt nu ook met een uitbraak van het covid-19 virus. Eind december al geraakten enkele residenten besmet en intussen sloeg het virus hard toe op twee verdiepingen van het gebouw.

 1. Twee bestuurders positief bij alcoholcontrole
  Bekkevoort/Tielt-Winge/Glabbeek/Kortenaken/Geetbets

  Twee bestuur­ders positief bij alcoholcon­tro­le

  De politiezone Hageland hield afgelopen weekend meerdere alcoholcontroles verspreid over het ganse zone. Er werden twee extra ploegen van de eigen zone ingezet die werden bijgestaan door aspiranten van de politieschool. In totaal werden 43 bestuurders onderworpen aan een grondige controle. Eén bestuurder legde een positieve speekseltest af en zag zijn voertuig aan de ketting gelegd worden. Een buitenlandse bestuurder legde een positieve ademtest af en mocht zijn rijbewijs inleveren voor enkele uren. Deze man kreeg ook nog een onmiddellijk te betalen boete van 179 euro.
 2. Werken in Rillaarseweg in Tielt-Winge kunnen eindelijk weer opstarten na failliet aannemer, maar handelaars zijn nog niet gerust: “Hoelang gaat het dan nu nog duren?”
  Tielt-Winge

  Werken in Rillaarse­weg in Tielt-Win­ge kunnen eindelijk weer opstarten na failliet aannemer, maar handelaars zijn nog niet gerust: “Hoelang gaat het dan nu nog duren?”

  De werken in de Rillaarseweg kunnen binnenkort weer hervatten. Het project lag enkele weken stil nadat de aannemer failliet ging. De handelaars zijn blij dat er weer kan worden gewerkt, maar willen vooral graag weten hoe lang het nog zal duren. Er moeten immers nog andere werken beginnen, niet heel ver van waar men nu bezig is, en dus zal de hinder wellicht nog veel langer duren...
 1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

 2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt