De mama liet haar baby even in de wagen achter het Gouden Kruispunt en gaf het de autosleutel om mee te spelen.
Volledig scherm
De mama liet haar baby even in de wagen achter het Gouden Kruispunt en gaf het de autosleutel om mee te spelen. © Bollen

Baby van tien maanden oud sluit zichzelf op in wagen, hulpdiensten moeten kindje komen bevrijden

Tielt-WingeEen baby van tien maanden oud heeft er zondag rond 15 uur voor gezorgd dat de hulpdiensten moesten uitrukken naar het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge. Op het moment dat de moeder van het kindje even was uitgestapt, beet de baby op de achtergebleven autosleutels en sloot het zichzelf op in de wagen.

  1. Gitaarbouwer Hilko Nackaerts (48) werkte samen met James Brown en Simple Minds en maakt nu ook exclusieve sauzen: “Eigenlijk is alles begonnen aan de toog van café Allee”
    PREMIUM
    Leuven

    Gitaarbou­wer Hilko Nackaerts (48) werkte samen met James Brown en Simple Minds en maakt nu ook exclusieve sauzen: “Eigenlijk is alles begonnen aan de toog van café Allee”

    Hilko Nackaerts wist het al als kind: ik ga gitaren bouwen…Ondertussen is de man achter Hilko Guitars 48 jaar jong en de passie voor de gitaar is er nog steeds, al bracht de coronaperiode wel een nieuw hoofdstuk in het leven van de Leuvenaar. “Naast Hilko Guitars is er nu ook Hilko Cuisine. Eten boeide me altijd al maar pas nu doe ik er ook iets mee op professioneel gebied. Ik maak exclusieve sauzen en kruiden”, klinkt het.