Medewerkers van woonzorgcentrum Heuvelheem mochten de award symbolisch in ontvangst nemen, in naam van al het zorgpersoneel.
Volledig scherm
Medewerkers van woonzorgcentrum Heuvelheem mochten de award symbolisch in ontvangst nemen, in naam van al het zorgpersoneel. © RV

Zorgpersoneel uit Tessenderlo wint jaarlijkse prijs voor ondernemers: “Dit doet echt deugd”

TessenderloDe Award Loois GeHANDELd, die een ondernemer-handelaar beloont voor een bijzondere handelsprestatie of carrière, gaat dit jaar naar al het zorgpersoneel in de gemeente Tessenderlo.

 1. Hartsvriendinnen Sofie (28) en Tine (27) vinden moeilijk eigen stek, nu woningprijzen stijgen: “Mensen dromen over betaalbaar huis met veel groen en ruimte. In Hasselt is dat niet realistisch”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hartsvrien­din­nen Sofie (28) en Tine (27) vinden moeilijk eigen stek, nu woningprij­zen stijgen: “Mensen dromen over betaalbaar huis met veel groen en ruimte. In Hasselt is dat niet realis­tisch”

  Wie op zoek is naar een vaste stek in Hasselt mag sinds vorig jaar tot 10,2 procent méér uit zijn portefeuille halen. Een enorme prijsstijging die het vooral voor jonge starters en singles bemoeilijkt, ook voor beste vriendinnen Sofie Van Elst (28) en Tine Schepers (27). Terwijl Sofie met groot geluk op een betaalbaar appartement in de Limburgse hoofdstad botst, trekt Tine na een vruchteloze zoektocht weg richting Herk-de-Stad. “De enige manier om in Hasselt te blijven, is door heel wat toegevingen te doen.”
 2. Eindelijk een BK-podium voor Quinten Hermans? “Ik teken er meteen voor”
  Veldrijden BK

  Eindelijk een BK-podium voor Quinten Hermans? “Ik teken er meteen voor”

  Quinten Hermans is zondag aan zijn vierde kampioenschap bij de profs toe, maar beter dan een tiende plaats deed hij voorlopig niet. Als belofte stond de Looienaar wel drie keer op het podium waarvan één keer als Belgisch kampioen. “Ik hoop alvast te kunnen breken met die traditie. Ik ben klaar om de strijd aan te gaan voor de tweede plaats. Ja, Van Aert lijkt me moeilijk te kloppen”, vertelt Hermans.
 1. Quinten Hermans valt in Zolder, maar baggert behoorlijk in Dendemondse modder
  Veldrijden

  Quinten Hermans valt in Zolder, maar baggert behoorlijk in Dendemond­se modder

  De Limburgse crossers speelden geen hoofdrol in de crossen in Zolder en Dendermonde. Twee totaal verschillende omlopen ook en zowel voor Quinten Hermans (Tormans CX) en Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) een heel ander resultaat. Hermans kwam ten val in het Zolderse zand, maar kwam weer boven water in de Dendermondse modder. Die bleek dan weer te zwaar voor Verdonschot die in Zolder knap zevende werd.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven