Hasselts gerechtsgebouw
Volledig scherm
PREMIUM
Hasselts gerechtsgebouw © Borgerhoff

Voorwaardelijke celstraf voor koppel uit Tessenderlo na seksdate met minderjarige man

TessenderloIn de zomer van 2019 hadden twee meerderjarigen uit Tessenderlo een ‘match’ op datingapp ‘Grindr’ met een jongen uit Vlaams-Brabant. Ze besloten af te spreken en hadden uiteindelijk ook seks. Achteraf bleek de jongen toen amper veertien jaar te zijn. Het koppel krijgt voor de aanranding een voorwaardelijke celstraf van 26 en 30 maanden.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Quinten Hermans duimt voor Belgische zege in Oostende: “Goede herinneringen aan de zee”
  Veldrijden WK

  Quinten Hermans duimt voor Belgische zege in Oostende: “Goede herinnerin­gen aan de zee”

  Het WK in Oostende is voor Quinten Hermans meer dan een regenboogstrijd in eigen land. De Looienaar heeft goede herinneringen aan het strand waar hij in 2017 Belgisch kampioen bij de beloften werd. De kans dat hij zondag ook een trui pakt, lijkt zo goed als onmogelijk. “Ik duim voor een titel voor de Belgen, maar het zal moeilijk zijn om Van Aert of van der Poel van de titel te houden. De derde podiumplaats ligt open. Je weet natuurlijk nooit”, vertelt hij.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw