Illustratiebeeld (niet het ongeval waarover sprake in het artikel).
Volledig scherm
Illustratiebeeld (niet het ongeval waarover sprake in het artikel). © Jimmy De Schrijver

Vier gewonden bij verkeersongeval op E313

Maandagnamiddag zijn vier personen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de E313. Het ongeval vond omstreeks 15.45 uur plaats ter hoogte van Tessenderlo in de richting van Luik. Een trekker van een vrachtwagen botste ter hoogte van werkzaamheden op een file en raakte vervolgens een aanhangwagen die tegen een personenwagen en bestelwagen reed. 

 1. Marco Battista en Thes Sport blij dat topaffiche in Beker van België tegen Racing Genk er komt

  Marco Battista en Thes Sport blij dat topaffiche in Beker van België tegen Racing Genk er komt

  Eindelijk een akkoord tussen de Pro League en de amateurclubs over een nieuwe datum voor de zestiende finales van de Beker van België. Na een eerste verschuiving waren ze ingepland voor 9 en 10 januari 2021. De amateurclubs zagen die datum niet zitten. Nieuwe datum wordt nu 2, 3 en 4 februari. De ervaren linkermiddenvelder Marco Battista (32) van Thes Sport is gelukkig met deze beslissing.
 2. De coronacijfers in Tessenderlo van maandag 19 oktober

  De coronacij­fers in Tessender­lo van maandag 19 oktober

  In Tessenderlo zijn er op één dag 5 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 31 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Tessenderlo komt dat getal nu op 166 te liggen. Tessenderlo heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 3. Herve Van de Weyer (54) overwon hersentumor: “Gat maken, eruit halen en weer dichten. Het klonk zo simpel, en gelukkig ben ik traag van besef”
  PREMIUM
  Hasselt

  Herve Van de Weyer (54) overwon hersentu­mor: “Gat maken, eruit halen en weer dichten. Het klonk zo simpel, en gelukkig ben ik traag van besef”

  In december blikken we in 20 verhalen terug op 2020 in Limburg. Een jaar dat voor Herve Van de Weyer (54) begon met een zware hersenoperatie, na een lelijke val met de fiets. De hersenscan bracht immers aan het licht dat het opleidingshoofd communicatiemanagement van Hogeschool PXL een tumor had. “We maken een gat, halen hem eruit en doen het opnieuw dicht, klonk het simpel voorgesteld. Ik prees mezelf gelukkig dat ik altijd al traag van besef geweest ben.”
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama