Het Hasseltse gerechtsgebouw.
Volledig scherm
Het Hasseltse gerechtsgebouw. © Borgerhoff

Verhuurder riskeert celstraf nadat hij astmapatiënt zwaar aanpakt

 1. Wouter Corstjens (P.Eisden): “Uitgestelde competitie in eerste nationale geeft tijd om nieuwe protocollen uit te tekenen”

  Wouter Corstjens (P.Eisden): “Uitgestel­de competitie in eerste nationale geeft tijd om nieuwe protocol­len uit te tekenen”

  De KBVB besliste om alle competitiewedstrijden van eerste nationale stil te leggen tot en met 8 november. Het voorbije weekend regende het coronabesmettingen in deze reeks en gingen noodgedwongen vijf van de zeven wedstrijden niet door. De beslissing van de KBVB kwam er na een gezamenlijke open brief van alle clubaanvoerders, waaronder Wouter Corstjens van Patro Eisden.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"

 2. Vliegtuig verliest wiel tijdens landing
  Play

  Vliegtuig verliest wiel tijdens landing