De zaak kon niet worden gered.
Volledig scherm
De zaak kon niet worden gered. © Repro Birger Vandael

Veloservice Tessenderlo gaat in de vlammen op: “Heel mijn levenswerk weg”

TessenderloNick Van Mol zag zondagochtend zijn levenswerk in de vlammen opgaan. Vroeg in de ochtend brak er brand uit in Veloservice Tessenderlo aan de Schoterweg. De hulpdiensten deden nog wat ze konden, maar de zaak ging reddeloos verloren. “Er zijn zeker 30 fietsen vernield”, zucht Nick.

 1. Berchem Sport haalt oude bekende Bas Saillart en transfervrije Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) naar het Rooi: “Ongelijk Thes bewijzen door hier te schitteren”
  voetbal tweede nationale B

  Berchem Sport haalt oude bekende Bas Saillart en transfer­vrije Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) naar het Rooi: “Ongelijk Thes bewijzen door hier te schitteren”

  Opvallende transferactiviteit dinsdag bij Berchem Sport. Hoewel hij in maart tekende voor eerste nationaler Thes Sport en daar ook de voorbereiding aanvatte, keert flankaanvaller Bas Saillart (22) al terug naar het Rooi. En ook de transfervrije middenvelder Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) maakt de overstap.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.