‘Jailhouse Rock’ van Elvis Presley langs de E313, zoals hier op een beeld uit februari.
Volledig scherm
‘Jailhouse Rock’ van Elvis Presley langs de E313, zoals hier op een beeld uit februari. © Mine Dalemans

Van ‘Highway to Hell’ tot ‘Drivers License’: ledscherm langs E313 toont bekende hits

TessenderloAan de E313 in de richting van Antwerpen zie je ter hoogte van Tessenderlo al een tijdje een groot ledscherm staan. Daarop worden dagelijks bekende hits getoond, die op één of andere manier toepasselijk zijn voor de sfeer van de dag. Dit is een ideetje van het bedrijf ATL Renting. “Zo hebben pendelaars elke dag iets om naar uit te kijken”, vertelt marketingverantwoordelijke Jannes Derwael. 

 1. Quinten Hermans pakt achtste plaats op het WK: “Een van de betere crossen van het seizoen”
  Veldrijden WK

  Quinten Hermans pakt achtste plaats op het WK: “Een van de betere crossen van het seizoen”

  Quinten Hermans (Tormans CX) is achtste geëindigd op het WK in Oostende. Hij was lang in strijd voor plaats zes, maar de in de slotfase moest hij Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt nog laten voorgaan. “Ik ben heel tevreden met dit resultaat. Achtste, dat is een perfecte samenvatting van mijn seizoen. Ik reed vandaag allicht mijn beste WK ooit bij de profs”, redeneert Hermans.
 2. Doelman Jens Teunckens (ex-Antwerp) blijft ambitieus na woelig eerste jaar bij Cypriotische eersteklasser Larnaca: “Volgend seizoen wil ik nummer één zijn”
  Voetbal

  Doelman Jens Teunckens (ex-Ant­werp) blijft ambitieus na woelig eerste jaar bij Cyprioti­sche eersteklas­ser Larnaca: “Volgend seizoen wil ik nummer één zijn”

  Jens Teunckens verliet Antwerp afgelopen zomer voor een Cypriotisch avontuur bij eersteklasser Larnaca. Na een veelbelovend begin als titularis verdween de doelman echter naar de bank en werd een wisselvallig seizoen gekruid met liefst drie trainerswissels. Ook in de play-offs moet de 23-jarige Tessenderlonaar momenteel toekijken van aan de zijlijn, maar toch blikt Teunckens al met vertrouwen vooruit naar volgend seizoen.
 1. Marc Reykers stopt als assistent-coach bij Thes Sport: “Een mooi voetbalhoofdstuk afgesloten”
  Voetbal Eerste nationale

  Marc Reykers stopt als assistent-coach bij Thes Sport: “Een mooi voetbal­hoofd­stuk afgesloten”

  Na een rijkgevulde carrière als voetballer en trainer heeft assistent-coach Marc Reykers besloten om te stoppen. Als speler speelde hij op het hoogste niveau bij Beerschot en beleefde in tweede klasse mooie tijden bij Geel en Westerlo. Door een hernia in zijn nek moesten de shoes aan de haak. Als T1 begon hij zijn trainerscarrière bij Hulst, dat op het einde Thes Sport werd. Nadien volgden er nog een aantal clubs. Negen jaar geleden keerde Reykers terug naar zijn grote liefde Thes Sport om er als T2 aan de slag te gaan.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"