De Zavelberg in Tessenderlo.
Volledig scherm
De Zavelberg in Tessenderlo. © Karolien Coenen

Personeelsfeestje met shuttledienst in bosrijk gebied stilgelegd: politie pakt twee aanwezigen op

TessenderloEen bedrijfsleider uit Tessenderlo heeft dinsdag een personeelsfeestje gegeven in een horecazaak aan Zavelberg in Tessenderlo. De deelnemers zouden met een shuttledienst ter plaatse zijn gebracht. De locatie ligt afgelegen in bosrijk gebied.

 1. Jente Boons bereidt zijn eerste seizoen bij de beloften voor met een lange stage in Spanje: “Twintig dagen stevig getraind”

  Jente Boons bereidt zijn eerste seizoen bij de beloften voor met een lange stage in Spanje: “Twintig dagen stevig getraind”

  Jente Boons trekt volgende week het rood-witte shirt van de beloftenploeg van Lotto-Soudal aan. Een grote stap voor de eerstejaarsbelofte uit Schoot die enkele maanden geleden zijn CV overmaakte aan ploegleider Kurt Van de Wouwer. “Hij belde me op en was onder de indruk van mijn prestaties”, klonk het bij Boons die nog tot het einde van het jaar in Spanje traint. “Ik heb er dan al twintig trainingsdagen onder de zuiderse zon opzitten.”
 2. Marco Battista en Thes Sport blij dat topaffiche in Beker van België tegen Racing Genk er komt

  Marco Battista en Thes Sport blij dat topaffiche in Beker van België tegen Racing Genk er komt

  Eindelijk een akkoord tussen de Pro League en de amateurclubs over een nieuwe datum voor de zestiende finales van de Beker van België. Na een eerste verschuiving waren ze ingepland voor 9 en 10 januari 2021. De amateurclubs zagen die datum niet zitten. Nieuwe datum wordt nu 2, 3 en 4 februari. De ervaren linkermiddenvelder Marco Battista (32) van Thes Sport is gelukkig met deze beslissing.
 3. Quinten Hermans duimt voor Belgische zege in Oostende: “Goede herinneringen aan de zee”
  Veldrijden WK

  Quinten Hermans duimt voor Belgische zege in Oostende: “Goede herinnerin­gen aan de zee”

  Het WK in Oostende is voor Quinten Hermans meer dan een regenboogstrijd in eigen land. De Looienaar heeft goede herinneringen aan het strand waar hij in 2017 Belgisch kampioen bij de beloften werd. De kans dat hij zondag ook een trui pakt, lijkt zo goed als onmogelijk. “Ik duim voor een titel voor de Belgen, maar het zal moeilijk zijn om Van Aert of van der Poel van de titel te houden. De derde podiumplaats ligt open. Je weet natuurlijk nooit”, vertelt hij.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie