Bij Vynova Belgium in Tessenderlo heerst er ongerustheid bij de werknemers nadat Tessenderlo Group een deel van de overeenkomst heeft stopgezet.
Volledig scherm
Bij Vynova Belgium in Tessenderlo heerst er ongerustheid bij de werknemers nadat Tessenderlo Group een deel van de overeenkomst heeft stopgezet. © BELGAONTHESPOT

Ongerustheid bij Vynova Belgium na gedeeltelijke stopzetting: “Al het mogelijke doen om impact op werknemers te beperken”

TessenderloBij Vynova Belgium in Tessenderlo heerst er ongerustheid bij de werknemers nadat Tessenderlo Group een deel van een productie-overeenkomst heeft stopgezet. Werknemers vermoeden dat er zo’n 35 jobs bedreigd zijn . Bij het bedrijf bekijkt men hoeveel medewerkers mogelijk getroffen worden. 

 1. Sam Vanaken (Thes Sport): “Voor mij en Steffanie zal 2022 een speciaal jaar worden met de geboorte van ons eerste kindje”
  voetbal eerste nationale

  Sam Vanaken (Thes Sport): “Voor mij en Steffanie zal 2022 een speciaal jaar worden met de geboorte van ons eerste kindje”

  De laatste maand van 2021 zal centrale verdediger Sam Vanaken van Thes Sport voor altijd bijblijven. In de wedstrijd op Tivoli tegen La Louvière op zaterdagavond 4 december 2021 sloeg het noodlot toe. Lommelaar Sam Vanaken scheurde zijn voorste kruisband volledig af. Er staat in het nieuwe jaar heel wat te wachten bij de familie Vanaken. Eerst maandag 3 januari onder het mes bij dokter Geert Declercq in Antwerpen. Halverwege februari zijn Sam Vanaken en Steffanie Melis in blijde verwachting van hun eerste kindje.
 1. Quinten Hermans en Julie Brouwers lijken enige Limburgse kanshebbers op BK-podium bij de elite
  Veldrijden

  Quinten Hermans en Julie Brouwers lijken enige Limburgse kansheb­bers op BK-podium bij de elite

  Staat er komend weekend een Limburgse prof of belofte op het podium van het BK veldrijden in Middelkerke? De kans bestaat, maar het ziet er naar uit dat er niet zal gegrossierd worden in eremetaal. Bij de mannen is Quinten Hermans (Tormans CX) één van de uitdagers van topfavoriet Wout van Aert (Jumbo-Visma) terwijl Julie Brouwers (Vondelmolen - De Ceuster - Bonache Cycling Team) één van de kanshebbers is bij de beloften.