Nisa studeert voor kleuterjuf en is nu ook aan het studeren voor het Miss België examen.
Volledig scherm
Nisa studeert voor kleuterjuf en is nu ook aan het studeren voor het Miss België examen. © Karolien Coenen

Miss Limburg Nisa Van Baelen (19) danste als meisje aan de zijde van Samson en K3: “Mijn droom? Model worden of... juf!”

Sinds afgelopen zondag mag Nisa Van Baelen (19) uit Tessenderlo zich een jaar lang het mooiste meisje van Limburg noemen. Enkele uren nadat ze haar kroontje mocht aandoen, zat Miss Limburg al op de schoolbanken voor de eerste dag van het nieuwe schooljaar. “Ik droom ervan om ooit model te worden, maar met mijn studies voor kleuterjuf houd ik ook nog iets achter de hand”, vertelt Nisa.

  1. De coronacijfers in Tessenderlo van zaterdag 3 oktober

    De coronacij­fers in Tessender­lo van zaterdag 3 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Tessenderlo minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 7. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Tessenderlo komt dat getal nu op 37 te liggen. Tessenderlo heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Tessenderlo van dinsdag 20 oktober

    De coronacij­fers in Tessender­lo van dinsdag 20 oktober

    In Tessenderlo zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 39 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Tessenderlo komt dat getal nu op 208 te liggen. Tessenderlo heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.