Volledig scherm
© Mine Dalemans

Looienaar (33) duwt partner tegen tafel voor ogen van stiefdochter

Een 33-jarige man uit Tessenderlo is veroordeeld tot één jaar cel met uitstel en een geldboete van 800 euro met uitstel voor het opzettelijk slaan van zijn partner voor de ogen van zijn 17-jarige stiefdochter. De man moet zich laten behandelen voor zijn problematiek.

 1. Bezorgde ouders ondernemen actie rond verkeerssituatie aan Looise scholen: “Het is wachten op zwaar ongeval”
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Bezorgde ouders ondernemen actie rond verkeerssi­tu­a­tie aan Looise scholen: “Het is wachten op zwaar ongeval”

  Een groep bezorgde ouders uit Tessenderlo heeft zich verenigd om aandacht te vragen voor de huidige verkeerssituatie rond de scholen in de gemeente. Het actiecomité vraagt onder meer om de Kerkstraat autovrij te maken bij het begin en einde van de school. “We voelen dat een zwaar ongeval enkel nog een kwestie is van tijd”, vertelt actievoerder Gunther Van Hoof.
 2. Dokter Kristof Camps zorgt bij Thes Sport voor een unieke professionele omkadering van bij de jeugdwerking tot het eerste efltal
  Voetbal Eerste nationale

  Dokter Kristof Camps zorgt bij Thes Sport voor een unieke professio­ne­le omkadering van bij de jeugdwer­king tot het eerste efltal

  Dokter Kristof Camps (49) is al heel zijn leven verbonden met Thes Sport. Hij doorliep alle jeugdcategorieën bij het vroegere Looi Sport om in 1995 clubarts te worden bij Heidebloem Hulst, een gehucht van Tessenderlo. Later werd het Thes Sport en de voorbije jaren was dokter Camps druk bezig met de uitbreiding van zijn medische staf.
 1. Drie Limburgers aan de start van de wereldbekercross in Namen: Quinten Hermans, Timo Kielich en Laura Verdonschot
  Veldrijden/Wereldbeker

  Drie Limburgers aan de start van de wereldbe­ker­cross in Namen: Quinten Hermans, Timo Kielich en Laura Verdon­schot

  Zondag trekt de top van het veldrijden naar de citadel in Namen waar het eerste duel tussen Wout Van Aert en Mathieu van der Poel op het programma staat. Bij de deelnemers zijn er ook drie Limburgers: Quinten Hermans, Timo Kielich en Laura Verdonschot. Hermans en Verdonschot zijn zekerheden, voor Kielich is de selectie bij de profs een mooie kans om zich nog eens te tonen.
 2. Eindelijk een BK-podium voor Quinten Hermans? “Ik teken er meteen voor”
  Veldrijden BK

  Eindelijk een BK-podium voor Quinten Hermans? “Ik teken er meteen voor”

  Quinten Hermans is zondag aan zijn vierde kampioenschap bij de profs toe, maar beter dan een tiende plaats deed hij voorlopig niet. Als belofte stond de Looienaar wel drie keer op het podium waarvan één keer als Belgisch kampioen. “Ik hoop alvast te kunnen breken met die traditie. Ik ben klaar om de strijd aan te gaan voor de tweede plaats. Ja, Van Aert lijkt me moeilijk te kloppen”, vertelt Hermans.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen