Door de werken aan de brug in Oevel ontstaan er geregeld files op de E313.
Volledig scherm
Door de werken aan de brug in Oevel ontstaan er geregeld files op de E313. © Wouter Demuynck

Leuvense vrouw (30) is derde verkeersdode in één maand nabij werken op E313, ondanks extra signalisatie

Leuven/Oevel/TessenderloEen 30-jarige bestuurster uit Leuven is maandagnamiddag om het leven gekomen bij een ongeval op de E313 ter hoogte van Tessenderlo. Dat gebeurde in de staart van een file, na een eerdere aanrijding in de voormiddag. In één maand verongelukten zo al drie mensen op het stuk weg voor de werken in Oevel. Nochtans is er recent extra signalisatie aangebracht.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Tibeau Swinnen van Lierse Kempenzonen naar Thes Sport: “Blij met mijn keuze voor deze mooie club”
  Voetbal Eerste nationale

  Tibeau Swinnen van Lierse Kempenzo­nen naar Thes Sport: “Blij met mijn keuze voor deze mooie club”

  Voorzitter Wendy De Wit liet enkele weken geleden al merken dat zijn Thes Sport achter de schermen hard aan het werken is om volgend seizoen een team te bouwen dat kan lonken naar een promotie naar 1B. Eerder werd het duo Mehdi Naqqadi en Endrit Voca aangeworven van kersvers kampioen Hoogstraten uit tweede nationale B. Deze week kondigde sterke man Wendy De Wit de transfer aan van Tibeau Swinnen. De centrale middenvelder kan terugblikken op een schitterend seizoen bij Lierse Kempenzonen, maar koos voor een overstap naar Thes Sport.
 2. RESTOTIP. Stefan en Monique wisselen fruitboerderij in voor brasserie Keo’s: “Speeltuin met dierenparkje is zeer populair”
  PREMIUM
  Uikhoven

  RESTOTIP. Stefan en Monique wisselen fruitboer­de­rij in voor brasserie Keo’s: “Speeltuin met dieren­parkje is zeer populair”

  Meer dan 20 jaar werkten Stefan Kortleven en Monique Crijns in hun fruitbedrijf in Uikhoven. Vooral aardbeien bleken hun ding, maar Stefan wilde na jaren iets anders en stampte samen met zijn vrouw iets nieuw uit de grond. Het werd Keo’s, een brasserie waar je ook van high tea kunt genieten. “De zaak is vernoemd naar onze zoon, dus moeten we de naam wel hoog houden”, lacht Monique. Wij gingen langs.