Archiefbeeld. Op de Happy Kids markt zal een clown aanwezig zijn om ballonnen te plooien in alle maten en kleuren.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Op de Happy Kids markt zal een clown aanwezig zijn om ballonnen te plooien in alle maten en kleuren. © Foto Peter Vanderveken

Gratis ijsjes, springkastelen en een ballonnenclown op de Happy Kids markt in Tessenderlo

TessenderloHet belooft maandag 22 augustus gezellig te worden in Tessenderlo. De wekelijkse markt ziet er dan net iets anders uit dan andere weken. De gemeente organiseert er de Happy Kids markt, een gezellige familiemarkt op kindermaat.

 1. Quinten Hermans deelt in Belgische regenboogvreugde: “Mijn job kunnen doen”
  Wielrennen profs

  Quinten Hermans deelt in Belgische regenboog­vreug­de: “Mijn job kunnen doen”

  Quinten Hermans (34ste) deelde mee in de regenboogvreugde van de Belgen na de wereldtitel voor Remco Evenepoel. De Looienaar schoof samen met de wereldkampioen en Stan Dewulf mee in een grote groep. Die bleek achteraf bepalend te zijn voor het verdere koersverloop. “Dit was een prachtig WK met een mooie kampioen, maar vooral een perfect ploegenspel. We zaten waar we moesten zitten. Ik heb mijn job kunnen doen en daar ben ik tevreden mee.”
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.