Een ochtendwandeling in het natuurdomein De Gavers in Harelbeke.
Volledig scherm
Een ochtendwandeling in het natuurdomein De Gavers in Harelbeke. © Foto Jan Demets

Geniet van de laatste paddenstoelen tijdens herfstwandeling in Gerhagen

Het is nog volop herfst maar voor je het weet, is deze mooie, kleurrijke periode alweer voorbij. Wil jij nog genieten van de mooie herfstkleuren en paddenstoelen maar heb je nog geen tijd gehad? Schrijf je dan in voor de herfstwandeling in Gerhagen.

 1. Marnick Vermijl (Thes Sport) na knappe 1-3-overwinning bij Visé: “Dodelijk efficiënt bij de afwerking en sterk in de organisatie”
  voetbal eerste nationale

  Marnick Vermijl (Thes Sport) na knappe 1-3-overwin­ning bij Visé: “Dodelijk efficiënt bij de afwerking en sterk in de organisa­tie”

  Opnieuw moest keeperstrainer Niels Hermans de honneurs waarnemen. T1 Patrick Witters en zijn assistent Steven Van Tilburg zaten geschorst in de tribune. Nog schoon volk in het Luikse Visé met Jonathan Lardot als controleur voor scheidsrechter Federico Baptiste. Het trainersduo met Stijn Stijnen en zijn assistent Aziz Rejdi van leider Patro Eisden kwamen ook poolshoogte nemen. Een dodelijk efficiënt Thes Sport kon wel verdiend de drie punten mee naar Tessenderlo nemen.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.