Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - De Regenboog uit Tessenderlo organiseerde vrijdagnamiddag een grootse ‘smuldag’ in CC Het Loo/
Volledig scherm
Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - De Regenboog uit Tessenderlo organiseerde vrijdagnamiddag een grootse ‘smuldag’ in CC Het Loo/ © Benoit De Freine

De Regenboog organiseert grootse smuldag voor Rode Neuzen Dag

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Henk Dijkhuizen en Patro Eisden laten tegen Charleroi kostbare punten liggen: “Hadden onze kansen moeten benutten”

  Henk Dijkhuizen en Patro Eisden laten tegen Charleroi kostbare punten liggen: “Hadden onze kansen moeten benutten”

  In dit zespuntenduel met als inzet een plaats in de top vier, deelden beide teams de punten. Een gretig gestart Eisden klom via een strafschopgoal van Bounou reeds na zes minuten op voorsprong. Na de rust had Arénate tot tweemaal toe de kans op 2-0, maar telkens reageerde de Luikse goalie alert. Dat brak zuur op. Delbergue hing halverwege de tweede helft ook vanop de stip de bordjes in evenwicht. Beide teams gingen nadien voluit voor de zege, maar doelpunten bleven uit. Commotie in de slotminuut toen de alleen op doel afstormende Bamona neergetrokken werd. De scheids -en grensrechter zagen er evenwel geen graten in. “Een onbegrijpelijk beslissing. De grensrechter stond er met zijn neus bij en de videobeelden waren overduidelijk”, baalde Stijn Stijnen.
 3. Emotioneel afscheid voor Marco Battista en Martijn Stefani (Thes Sport) tegen KVK Tienen
  Voetbal Eerste nationale

  Emotioneel afscheid voor Marco Battista en Martijn Stefani (Thes Sport) tegen KVK Tienen

  Voorzitter Wendy De Wit had in de laatste thuismatch van het seizoen alles in het teken gezet om de afscheidnemende spelers met reservedoelman Marten Schevenels, Marco Battista en Martijn Stefani te huldigen. Het talrijk opgekomen publiek kreeg een emotioneel afscheid van vooral clubiconen Marco Battista en Martijn Stefani. Thes Sport kwam niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen KVK Tienen, maar de aanhang had vooral oog voor het duo Battista-Stefani.