Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - De Regenboog uit Tessenderlo organiseerde vrijdagnamiddag een grootse ‘smuldag’ in CC Het Loo/
Volledig scherm
Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - De Regenboog uit Tessenderlo organiseerde vrijdagnamiddag een grootse ‘smuldag’ in CC Het Loo/ © Benoit De Freine

De Regenboog organiseert grootse smuldag voor Rode Neuzen Dag

0 reacties

 1. Patro Eisden komt opnieuw in Belgische handen: trainer Stijn Stijnen, kapitein Wouter Corstjens en boekhouder Rik Vliegen nemen de club (tijdelijk) over
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden komt opnieuw in Belgische handen: trainer Stijn Stijnen, kapitein Wouter Corstjens en boekhouder Rik Vliegen nemen de club (tijdelijk) over

  Patro Eisden is opnieuw in Belgische handen. Omdat de Britse Patro-voorzitter Derrick Devonport de beloofde financiële middelen niet kon leveren, stapte Devonsport uit het bestuur en moest de club in allerijl op zoek naar nieuwe investeerders. Stijn Stijnen, Wouter Corstjens en Rik Vliegen namen (tijdelijk) het roer over en vonden het Nederlands investeringsbedrijf Wyckerveste bereid om de openstaande schulden te betalen. De licentiemanager Nils Van Brantegem gaf daarna een positief advies aan het BAS. Op sportief vlak hoopt de club op een Maaslandse verankering en schroeft de ambitie voorlopig terug.
 2. Jonge mama uit Tessenderlo maakt 3D-prints van sterrenkindjes: “Een tastbare herinnering voor ouders als steun bij hun verlies”
  Tessenderlo

  Jonge mama uit Tessender­lo maakt 3D-prints van sterren­kind­jes: “Een tastbare herinne­ring voor ouders als steun bij hun verlies”

  Tessa Vermeiren (26) uit Tessenderlo heeft als zaakvoerster van Si’Olala een wel erg origineel concept bedacht. Aan de hand van 3D-echografie maakt ze beeldjes van baby’s tijdens de zwangerschap, waaronder sterrenkindjes. “Dit kan voor ouders een mogelijkheid zijn om een mooie herinnering over te houden aan hun baby. Ik hoop hiermee een steentje bij te kunnen dragen aan het verwerken van het verlies.”
 1. Stil protest in Tessenderlo tegen pijpleiding: “Natuurgebied Gerhagen zou verwoest worden”
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Stil protest in Tessender­lo tegen pijplei­ding: “Natuurge­bied Gerhagen zou verwoest worden”

  Veel volk aan natuurgebied Gerhagen op deze feestdag en niet alleen door het hoge aantal wandelaars. Een actiegroep geleid door Alain Hoorelbeke uitte er vandaag hun onvrede over de komst van een mogelijke pijpleiding die van het Duitse Ruhrgebied richting Antwerpse haven moet lopen. “We tonen de bezoekers de strook van 45 meter die door het gebied zou lopen", zegt Hoorelbeke.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 3. Limburger Valerio Piva trekt met Quinten Hermans naar ronde van zijn vaderland: “Hij kan een rit winnen”
  Wielrennen profs

  Limburger Valerio Piva trekt met Quinten Hermans naar ronde van zijn vaderland: “Hij kan een rit winnen”

  Zaterdag gaat in Turijn de Giro van start. De 104e editie van de Ronde van Italië wordt er één met slechts één Limburgse deelnemer: Quinten Hermans. De Looienaar van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux is daarmee aan zijn eerste grote ronde toe. Dat is helemaal niet zo voor gouwgenoot en ploegleider Valerio Piva. De Italiaanse Limburger staat voor de twintigste keer aan de start van de ronde van zijn vaderland. “Ik ken er intussen mijn weg”, lacht Piva.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas