Vooral de gelijkvloerse verdieping wordt aangepakt
Volledig scherm
Vooral de gelijkvloerse verdieping wordt aangepakt © RV

Campus Russelberg krijgt complete make-over

TessenderloDe komende maanden staat er heel wat te gebeuren op Campus Russelberg in de Looise Gerhagenstraat. De middelbare school krijgt namelijk een complete make-over. Onder andere het onthaal, de polyvalente ruimte, het sanitair, de eetzaal, de keuken en StarBox ondergaan de komende maanden een grondige transformatie. 

 1. Kris Rykers (Thes Sport): “Blij met nieuwe uitdaging als beloftencoach”
  Voetbal Eerste nationale

  Kris Rykers (Thes Sport): “Blij met nieuwe uitdaging als beloften­coach”

  Bij Thes Sport schenken ze veel aandacht aan de jeugdwerking en de laatste jaren konden meerdere jongens doorbreken naar het A-team. Zeven jaar geleden kwam Kris Rykers (46) in beeld om de trainersstaf bij de jeugd te versterken met een diploma Uefa B in zijn bezit. Hij behaalde met trots zijn Uefa A-diploma. Kon zijn kennis overbrengen op verschillende jeugdploegen in de bovenbouw, specialiseerde zich in de fysieke opbouw en liep tijdens zijn opleiding stage bij het eerste elftal van Thes Sport. Het jeugdbestuur nam de beslissing om Kris Rykers te promoveren tot beloftencoach.
 2. Pakawi Park na vier maanden eindelijk weer open: “Pijnlijk afscheid van Paka, maar toch blij dat we weer bezoekers mogen ontvangen”
  Balen/Olmen

  Pakawi Park na vier maanden eindelijk weer open: “Pijnlijk afscheid van Paka, maar toch blij dat we weer bezoekers mogen ontvangen”

  Pakawi Park mocht zaterdag ondanks het nog altijd vrij koude weer zo’n 600 bezoekers ontvangen. Voor de personeelsleden, de zaakvoerders en vele vrijwilligers was het vooral genieten. Al was het ook een beetje dubbel, want net als heel veel bezoekers stonden ze vooral stil bij het overlijden van tijger Paka. “Zijn zusje huilt wel af en toe, maar ze zal er wel doorkomen”, zegt vrijwilliger Jos Tops. Zaakvoerder Tommy Pasteels zegt wel aan een nieuw verhaal te werken. “Maar alles op zijn tijd. Laat Awi eerst maar wat bekomen.”
 3. Quinten Hermans sluit seizoen af met vier podiumplaatsen: “Enorm afgezien tijdens sluitingsprijs”
  Veldrijden Profs

  Quinten Hermans sluit seizoen af met vier podium­plaat­sen: “Enorm afgezien tijdens sluitings­prijs”

  Het veldritseizoen zit erop. Ook voor Quinten Hermans (Tormans CX) die zijn beste resultaten tot het einde bewaard heeft. De Looienaar stond voor de derde keer in twee weken op het podium. Na zijn zege in Eeklo en de tweede plaats in Brussel, stond Hermans zondag opnieuw op het podium. Samen met zijn tweede plaats in Essen klokt hij af met vier podiumplaatsen. “Ik trek met veel vertrouwen naar het wegseizoen”, vertelt hij.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil