Bijscholing voor clubtrainers

 1. Thaïsa Roosen, de meisjesambassadrice van Thes Sport bij de oprichting van een vrouwenploeg
  Vrouwenvoetbal

  Thaïsa Roosen, de meisjesam­bas­sa­dri­ce van Thes Sport bij de oprichting van een vrouwen­ploeg

  Familieclub Thes Sport heeft oog voor de extra sportieve beleving en staat reeds jarenlang garant voor een uitstekende jeugdwerking. Met 525 jeugdspelers, waarvan 27 meisjes, wil Thes een leidende rol spelen bij de initiatieven gelanceerd door Voetbal Vlaanderen voor meisjes. Thes Sport heeft ondertussen drie ploegen voor spelers met een beperking. Twee recreatieve en één veteranenploeg. En sinds kort is de club gestart met een vrouwenploeg. Er is nog werk aan de winkel en om dit allemaal in goede banen te leiden is Thaïsa Roosen als meisjesambassadrice aangesteld.
 2. Kuehne+Nagel dingt mee naar ‘Foreign Investment of the Year Trophy’
  Tessenderlo

  Kuehne+Nagel dingt mee naar ‘Foreign Investment of the Year Trophy’

  Drie buitenlandse investeringen in Vlaanderen dingen mee naar de Foreign Investment of the Year Trophy 2021 van Flanders Investment & Trade (FIT), het Vlaamse agentschap voor internationaal ondernemen. Eén van de drie kanshebbers is het Zwitserse Kuehne+Nagel. Zij openden in 2020 een distributiecentrum ter waarde van 75 miljoen euro in Tessenderlo. Hiermee creëert het bedrijf 150 extra banen in 2021 en nog eens 350 in de daaropvolgende jaren. In het Europese distributiecentrum in Tessenderlo zal Kuehne+Nagel complexe oplossingen voor e-commerce en e-fulfilment aanbieden. Het genomineerde bedrijf met de meeste stemmen na twee stemrondes wint de Foreign Investment of the Year Trophy.
 3. Van ‘Highway to Hell’ tot ‘Drivers License’: ledscherm langs E313 toont bekende hits
  Tessenderlo

  Van ‘Highway to Hell’ tot ‘Drivers License’: ledscherm langs E313 toont bekende hits

  Aan de E313 in de richting van Antwerpen zie je ter hoogte van Tessenderlo al een tijdje een groot ledscherm staan. Daarop worden dagelijks bekende hits getoond, die op één of andere manier toepasselijk zijn voor de sfeer van de dag. Dit is een ideetje van het bedrijf ATL Renting. “Zo hebben pendelaars elke dag iets om naar uit te kijken”, vertelt marketingverantwoordelijke Jannes Derwael.
 4. Marc Reykers stopt als assistent-coach bij Thes Sport: “Een mooi voetbalhoofdstuk afgesloten”
  Voetbal Eerste nationale

  Marc Reykers stopt als assistent-coach bij Thes Sport: “Een mooi voetbal­hoofd­stuk afgesloten”

  Na een rijkgevulde carrière als voetballer en trainer heeft assistent-coach Marc Reykers besloten om te stoppen. Als speler speelde hij op het hoogste niveau bij Beerschot en beleefde in tweede klasse mooie tijden bij Geel en Westerlo. Door een hernia in zijn nek moesten de shoes aan de haak. Als T1 begon hij zijn trainerscarrière bij Hulst, dat op het einde Thes Sport werd. Nadien volgden er nog een aantal clubs. Negen jaar geleden keerde Reykers terug naar zijn grote liefde Thes Sport om er als T2 aan de slag te gaan.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype