Archieffoto Vierarmentunnel.
Volledig scherm
Archieffoto Vierarmentunnel. © Wikipedia/Michiel1972

Vierarmentunnel deze nacht afgesloten wegens onderhoud

 1. Ex-profbasketbalspeler overleefde nipt de aanslagen op Zaventem en wordt nu trainer van U21 basket Overijse: “Wil mijn ervaring overbrengen op jongeren”
  PREMIUM
  Overijse/Tervuren

  Ex-profbasket­bal­spe­ler overleefde nipt de aanslagen op Zaventem en wordt nu trainer van U21 basket Overijse: “Wil mijn ervaring overbren­gen op jongeren”

  De U21-ploeg van Basketbalclub Terlanen Overijse heeft een nieuwe coach. Op zich misschien niets speciaals, ware het niet dat die nieuwe trainer niemand minder dan Sébastien Bellin is. De Tervurenaar was niet alleen profspeler bij onder meer de Antwerp Giants en Oostende, maar overleefde op 22 maart 2016 ook nipt de aanslagen op Zaventem. “Meer dan een coach wil ik een ‘leraar’ zijn.”
 1. “Kinderen dupe van ‘strijd’ tussen Opgroeien en Montessori-Neokids”: ouder misnoegd over sluiting crèche Pinocchio
  PREMIUM
  Overijse

  “Kinderen dupe van ‘strijd’ tussen Opgroeien en Montessori-Neokids”: ouder misnoegd over sluiting crèche Pinocchio

  Daags nadat bekend geraakte dat het Agentschap Opgroeien de vergunning van de crèche Pinocchio in Overijse op 13 juli intrekt, zitten de ouders van de dertien kindjes met de handen in het haar. Zij moeten in één maand tijd een oplossing vinden voor hun oogappels en hekelen dat de kinderen de eerste slachtoffers van een strijd tussen Montessori en Opgroeien zijn. “Voor het agentschap is een crèche sluiten twee minuten werk, maar wij zitten met de gebakken peren.”
 2. Vakantie voor de deur, dus willen opvanggezinnen liever geen Oekraïense vluchtelingen meer in huis: gemeenten trekken aan alarmbel
  PREMIUM
  Wezembeek-Oppem/Zaventem/Kraainem

  Vakantie voor de deur, dus willen opvangge­zin­nen liever geen Oekraïense vluchtelin­gen meer in huis: gemeenten trekken aan alarmbel

  “We zitten op ons tandvlees.” De gemeenten Zaventem, Kraainem en Wezembeek-Oppem voelen zich in de Oekraïnecrisis in de steek gelaten door de hogere overheden. Met de zomervakantie voor de deur willen steeds meer opvanggezinnen niet langer Oekraïense vluchtelingen in huis houden. Maar de gemeentebesturen kunnen die Oekraïners ook niet allemaal opvangen. “Extra nooddorpen kunnen een oplossing bieden.”