Vaccinatiecentrum in Tervuren.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum in Tervuren. © Marc Baert

Vaccinatiecentrum roept niet-gevaccineerden op om vandaag nog eerste prik te halen: “Nu wel laatste kans om voor Nieuwjaar volledig gevaccineerd te zijn”

Tervuren/Hoeilaart/OverijseIn het vaccinatiecentrum in Tervuren is men momenteel volop boosterprikken aan het zetten bij 65-plussers en zorgverstrekkers. Maar Dirk Devroey, voorzitter van Eerstelijnszone Druivenstreek, roept niet-gevaccineerden op om nog snel een eerste prik te halen. “Willen ze voor hun Nieuwjaarsfeestje over een coronapas beschikken, dan is het nu vijf voor twaalf”, klinkt het.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Ukelele spelen, fotograferen of je eigen comedyshow maken: zeven leuke workshops voor de winter in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Ukelele spelen, fotografe­ren of je eigen comedyshow maken: zeven leuke workshops voor de winter in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Nieuwjaar ligt alweer een poosje achter ons en het normale leven is weer op gang gekomen. Hoog tijd dus om werk te maken van je goede voornemens. Misschien had jij wel het plan opgevat om in 2022 iets nieuw te leren, maar weet je nog niet wat. Wij zochten uit welke workshops er deze winter op het programma staan in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Wat dacht je bijvoorbeeld van bier brouwen in Asse, sweaters maken in Merchtem of werken met bladgoud in Grimbergen?