Nadja Van Sever
Volledig scherm
Nadja Van Sever © Marc Baert

Jeugdauteur Nadja Van Sever (55) lanceert boek over ‘sterrenkindjes': “Over dit thema bestond nog geen jeugdboek”

TervurenDe Tervuurse jeugdauteur Nadja Van Sever (55) heeft een nieuw boek geschreven. ‘De rode ballon' gaat over sterrenkindjes, kinderen die in de baarmoeder of net na de geboorte overlijden. “Een medewerker van de bib in Tervuren spoorde me aan om een boek over dit thema te schrijven.”

 1. Van gratis schaatsen voor mama’s tot een bezoek aan het chocolademuseum: 7 tips om Moederdag te vieren in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van gratis schaatsen voor mama’s tot een bezoek aan het chocolade­mu­se­um: 7 tips om Moederdag te vieren in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op zondag 8 mei is het opnieuw Moederdag. Dat is hét moment om je mama te verrassen met een bloemetje of een etentje. Al mag het dit jaar misschien net dat tikkeltje groter of origineler zijn. Onze redactie ging voor jou op zoek naar de leukste cadeautips, activiteiten en verrassingen in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van een ontbijt aan huis tot een relaxerende wellness: doe hier je inspiratie op voor een geslaagde Moederdag.
 2. RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwijfeld iets op onze kaart”
  PREMIUM
  Halle

  RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwij­feld iets op onze kaart”

  Julien (32) en Olivia Guerin (25) maken hun droom waar en openen in Halle N’Joy Bagels. Kwaliteit staat boven alles en dus maken broer en zus zowat alle gerechten in huis. Julien bedenkt bijzondere combinaties voor de bagels en Olivia spitst zich toe op de desserts en zoetigheden. Het duo hoopt in hun zaak jong en oud te verleiden op de Brusselsesteenweg.