Kurt Singulé kon de jury overtuigen met zijn Blue Bayou.
Volledig scherm
Kurt Singulé kon de jury overtuigen met zijn Blue Bayou. © rv

En de beste hamburger van de Benelux komt uit… Tervuren: “De jury noemde het een reis rond het smakenpalet”

TervurenNa een vierde plek in 2020 en een bronzen medaille in 2021 heeft Kurt Singulé van restaurant Copains uit Tervuren dinsdag goud gepakt op de ‘Best Benelux Burger’-wedstrijd. Zijn ‘Blue Bayou’ is dus een jaar lang de beste hamburger van België, Nederland én Luxemburg. “En dat terwijl ik enkele dagen voor de start van de wedstrijd nog voor een andere burger koos.”

 1. Delphine Nkansa, Rani Rosius en Hanne Claes snel op IFAM, Jolien Boumkwo sterk met de kogel
  indooratletiek

  Delphine Nkansa, Rani Rosius en Hanne Claes snel op IFAM, Jolien Boumkwo sterk met de kogel

  De IFAM in zaal trekt misschien minder toppers naar Gent dan in de zomer naar Oordegem, maar er vallen toch altijd wel limieten op te tekenen voor internationale kampioenschappen. Dit keer bleken Delphine Nkansa en Rani Rosius aan het feest op de 60m. Nkansa voldeed zelfs in haar reeks aan de limiet van 7.22 en deed daar nog één honderdste vanaf in de finale. Rosius toonde zich vooral in de reeksen met 7.23.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.