Patrick Hosten neemt de fakkel over van Vanessa Van Oudheusden en zal dit jaar de nieuwe uitbater van De Waterheeren aan het Marktplein worden.
Volledig scherm
Patrick Hosten neemt de fakkel over van Vanessa Van Oudheusden en zal dit jaar de nieuwe uitbater van De Waterheeren aan het Marktplein worden. © Tom Vierendeels

Wanneer de horeca heropent, start ook voor De Waterheeren een nieuw hoofdstuk

TernatWissel van de wacht in het bekende volkscafé De Waterheeren aan het Marktplein van Ternat. Wanneer de horeca weer open mag, zal je niet langer Vanessa van Oudheusden achter de toog vinden, maar wel Patrick ‘Foxy’ Hosten. 

1 reactie

 • Lisette Van Steenberge

  1 maand geleden
  Veel geluk met de overname Patrick.
 1. Overschot van bijna 2 miljoen euro na coronajaar: “Maar dat is geen reden om te feesten”
  Liedekerke

  Overschot van bijna 2 miljoen euro na coronajaar: “Maar dat is geen reden om te feesten”

  De gemeente Liedekerke heeft in 2020 een overschot van bijna 2 miljoen euro geboekt ten opzichte van de vooropgestelde meerjarenplanning. Omwille van de coronacrisis werden tal van investeringen uitgesteld naar dit jaar. Dat grote overschot is dus geen reden tot feesten. “De buffer zal gebruikt worden op geplande projecten in te halen en om ons te wapenen ten onverwachtse zaken in de toekomst”, luidt het.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"