Archiefbeeld van 2010, genomen in de grote tent met het hoofdpodium. De editie van dit jaar zal opnieuw veel kleinschaliger zijn en doorgaan aan het sportcentrum, waar het ooit allemaal begon.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van 2010, genomen in de grote tent met het hoofdpodium. De editie van dit jaar zal opnieuw veel kleinschaliger zijn en doorgaan aan het sportcentrum, waar het ooit allemaal begon. © Tom Vierendeels

‘Vrienden van Rock Ternat’ schenken op week tijd 20.000 euro aan festival

TernatRock Ternat heeft een vliegende (door)start genomen. Tegelijk met de bekendmaking op 1 april dat het festival tijdens het laatste weekend van augustus opnieuw zal doorgaan werd een crowdfunding opgestart. “Het is echt zot dat we ons doel op een week tijd behaalden”, glundert voorzitter Lotte Van Gestel.

1 reactie

 • Paul Van Hooland

  1 maand geleden
  Echt tof .
 1. Rock Ternat plant (zo groot mogelijke) comeback: voorzitter Lotte Van Gestel licht tipje van de sluier
  PREMIUM
  Ternat

  Rock Ternat plant (zo groot mogelijke) comeback: voorzitter Lotte Van Gestel licht tipje van de sluier

  Perspectief. We hoorden het de afgelopen maanden al dikwijls en we snakken er allemaal naar. Maar een veertigtal vrijwilligers geeft daar nu toch al een concrete invulling aan. “Geen aprilgrap: het laatste weekend van augustus organiseren we opnieuw een Rock Ternat”, zegt voorzitter Lotte Van Gestel. “We houden met verschillende scenario’s rekening en rekenen vooral op de knaldrang van de bezoekers. We zijn klaar om iets te organiseren als er sprake is van een volledige lockdown, maar ook om duizenden bezoekers te ontvangen.”
 1. Groen Pajottenland gaat op zoek naar de mooiste bomen in de streek
  Pajottenland

  Groen Pajotten­land gaat op zoek naar de mooiste bomen in de streek

  Onder impuls van An Lovato van Groen Pajottenland wordt er gezocht naar de mooiste bomen van het Pajottenland. Die kan zowel in jouw tuin staan als ergens langs de weg. Nomineer jouw mooiste boom door een foto, een paar zinnen uitleg én de exacte locatie te mailen naar groenpajottenland@gmail.com. Of je kan deze plaatsen op Facebook of Instagram met #mooisteboom #groenpajottenland. In het najaar zal er met alle inzendingen een fietstocht georganiseerd worden langs de genomineerde bomen en wordt de mooiste boom in de streek geselecteerd.
 2. Telefoontjes blijven toestromen bij slager Johan De Munck uit Schepdaal na mopje van Remco Evenepoel: “Kipfilet en spaghetti nog nooit zo populair!”
  Dilbeek

  Telefoon­tjes blijven toestromen bij slager Johan De Munck uit Schepdaal na mopje van Remco Evenepoel: “Kipfilet en spaghetti nog nooit zo populair!”

  Remco Evenepoel liet woensdag in een persconferentie over de Giro 2021 vallen dat de naam van zijn slager overeenkwam met die van de laatste Belgische winnaar van de Giro: Johan De Muynck. Het mopje zorgde volledig onverwacht voor een stroom aan telefoontjes naar de slager in Schepdaal. “Iedereen wil weten wat Remco bij ons bestelt”, grapt Johan. Met een beetje geluk kunnen we binnenkort misschien een stukje vlees terugvinden in de toonbank met de naam ‘Remco’.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"