De voorrang van rechts verdwijnt op tal van kruispunten, zoals hier in Sint-Katherina-Lombeek.
Volledig scherm
De voorrang van rechts verdwijnt op tal van kruispunten, zoals hier in Sint-Katherina-Lombeek. © Tom Vierendeels

Voorrang van rechts verdwijnt op 26 straten in Ternat

TernatTernat gaat de voorrang van rechts op 26 wegen in de gemeente afschaffen. De betrokken hoofdwegen worden hierdoor voorrangsstraten. Het gaat om twaalf straten in Ternat, negen in Lombeek en vijf in Wambeek. Ook de parkeerregels worden op sommige plaatsen aangepast.

1 reactie

 • Paul Van Hooland

  1 jaar geleden
  Als we nu allemaal wat voorzichtig zijn , zal dat wel goed komen . We zijn voetganger zonder meer , fietser en ook veel motarts en dan de meest beschermde de auto , maak a.u.b. geen misbruik ervan
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Vader en zoon maken twintig jaar samen wijn: “In al die jaren was er één meningsverschil. En dat was dan nog een misverstand”
  PREMIUM
  Asse

  Vader en zoon maken twintig jaar samen wijn: “In al die jaren was er één meningsver­schil. En dat was dan nog een misver­stand”

  Henri (78) en Jurgen Holvast (50) uit Asse vierden dit weekend met een opendeur de twintigste verjaardag van hun wijndomein Holvast. Vader en zoon begonnen als hobbywijnboeren, maar produceren intussen kwaliteitswijnen, schuimwijnen en zelfs likeuren. “De klimaatverandering merken ook wij op onze kouter", vertelt Jurgen bij een glaasje wit.
 3. WEEKENDTIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een Folkfestival tot het EK Boomklimmen, er is voor elk wat wils
  PREMIUM
  brussel, de rand, pajottenland

  WEEKEND­TIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een Folkfesti­val tot het EK Boomklim­men, er is voor elk wat wils

  Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Dan zullen wij je met plezier wat inspiratie bezorgen. Er zijn namelijk heel wat zaken te beleven in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van boomklimmen tot festivalletjes en dorpsfeesten. Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, toch?