Links zie je het projectiel zitten. Rechts Vikje
Volledig scherm
Links zie je het projectiel zitten. Rechts Vikje © Rv

Vikje (1) verliest strijd nadat hij lafhartig werd neergeschoten: “Niet het eerste slachtoffer hier”

Sint-Katherina-LombeekHet gezin van Steve Bayens uit Sint-Katherina-Lombeek is in rouw nadat hun katje Vikje overleed nadat het lafhartig werd beschoten. Onderzoeken en operaties in de dierenkliniek mochten helaas niet baten. “Vikje is hier niet het eerste slachtoffer in de buurt”, zegt Bayens. “Andere katten werden ook al beschoten of vergiftigd.”

14 reacties

 • Marnik Van Moorleghem

  2 maanden geleden
  Wanneer je een snoezig katje hebt,is het aan te raden deze in eigen omgeving te houden.( In woning).Het verlies van je lievelings huisdier is zeer groot,sterkte aan het gezin die op deze wijze hun katje moeten missen.Mogen deze lafaards met hun luchtbuks gestraft worden.
 • Rudy Reynders

  2 maanden geleden
  Enkel lafaards en achterbaksen mensen doen zo iets, dus die niet zo geliefd zijn kijk daar naar uit. Of een hond zijn reactie tov die mensen zegt genoeg. Dieren liegen niet. Rip bokje, sterkte voor het gezin.
 • SABINE TAVERNIER

  2 maanden geleden
  Een onschuldig dier...alleen lafaards doen zoiets!!! Hopelijk wordt de dader gevonden!! Je tuin of terras katproof maken is misschien het beste voor poezen die buiten willen gaan!! RIP lieve Vickje . Ik wens jullie heel veel sterkte toe X!!
 • jan swaenen

  2 maanden geleden
  Dit is de NORMALE wereld tegenwoordig! Er zijn zoveel slechte mensen en lafaarden op de aardbol, Om ziek van te worden. Mensen praten niet meer, ze nemen onmiddelijk actie of leggen klacht neer of schieten etc... wat een verziekte wereld. Heel erg weeral dat dit dier hier de gevolgen van draagt.
 • Mike Van der Veen

  2 maanden geleden
  Als je een probleem hebt met iemands dier praat dan met de eigenaar ipv zo een laffe daden te stellen!  Je hebt natuurlijk totaal ontspoorde lieden die het gewoon doen voor het plezier.  Misschien hetzelfde doen met de daders?  Arme diertjes...  :-(
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw