Uitslaande brand verwoest achterbouw in Sint-Katherina-Lombeek: “Ik hoorde een hond blaffen en vervolgens geknetter”

Sint-Katherina-LombeekDe bewoners van negen woningen in Sint-Katherina-Lombeek mogen tijdelijk niet in hun tuin na een brand. Het vuur woedde zondagnacht hevig in een bijgebouw in de Esdoornstraat en daar is asbest bij vrijgekomen. Buren merkten de brand op toen de vlammen al door het dak sloegen. Er vielen geen gewonden.

0 reacties

 1. Zorgboerderij Huppeldepup en Ark van Pollare slaan handen in elkaar. Ze zetten zich in voor meer dan 1.000 dieren!
  PREMIUM
  Humbeek (grimbergen), lennik

  Zorgboerde­rij Huppelde­pup en Ark van Pollare slaan handen in elkaar. Ze zetten zich in voor meer dan 1.000 dieren!

  Ellen Van Assche en Geert Van Moer van Zorgboerderij Huppeldepup, vormen vanaf 1 september samen met dierenverzorgster Sarah Vanhemelrijck van De Ark van Pollare het nieuwe bestuur van de Ark van Pollare. “Dat Els, Hans en Silke hun kindje in onze handen willen leggen is een eer!” De twee entiteiten blijven wel verder bestaan en gaan niet echt fusioneren. Het team heeft nu samen wel meer dan 1.000 dieren onder hun vleugels.
 2. WEEKENDTIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een rockfestival tot een gigantisch tuinfeest en unieke fietsroutes, er is voor elk wat wils
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  WEEKEND­TIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een rockfesti­val tot een gigantisch tuinfeest en unieke fietsrou­tes, er is voor elk wat wils

  Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Dan zullen wij je met plezier wat inspiratie bezorgen. Er zijn namelijk heel wat zaken te beleven in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van 40 jaar De Lus tot een dorpsfeest met Regi. Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, toch?