Scouts en ouders met brouwer Erwin Van Mol (tweede van links).
Volledig scherm
Scouts en ouders met brouwer Erwin Van Mol (tweede van links). © Mozkito

Scouts lanceren tweede bier: na de Brave Skoet nu ook de Straffe Skoet

Scoutsgroep De Geuzen uit Ternat lanceert een nieuw bier om de bouw van nieuwe lokalen te bekostigen. De Straffe Skoet is een donkerkleurig, robuust biertje met een alcoholpercentage van maar liefst 11 procent.

0 reacties

 1. DéFI wil Vlaamse Rand bij Brussel inlijven: “Dit is een oorlogsverklaring aan Vlaanderen”
  Vlaamse Rand
  13

  DéFI wil Vlaamse Rand bij Brussel inlijven: “Dit is een oorlogsver­kla­ring aan Vlaanderen”

  Uitspraken van DéFI-voorzitter François De Smet zijn bij Vlaams parlementslid Klaas Slootmans (Vlaams Belang) in het verkeerde keelgat geschoten. De Smet zegt in een interview met de Franstalige krant La Capitale voorstander te zijn van een geografische uitbreiding van Brussel. Slootmans noemt het een oorlogsverklaring. Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) zegt DéFI het plezier niet te gunnen om aandacht aan de uitspraak te schenken.
 2. Padel is hipper dan ooit tevoren: op deze 6 plaatsen kan je de sport beoefenen
  PREMIUM
  Pajottenland en Zennevallei

  Padel is hipper dan ooit tevoren: op deze 6 plaatsen kan je de sport beoefenen

  Padel - een mix tussen tennis en squash - is de afgelopen maanden hipper geworden dan nooit tevoren. Met een goede reden: lopen of fietsen in groep mag nog steeds niet, en indoor tennissen evenmin. Ook in het Pajottenland en de Zennevallei zijn padelterreinen aan hun opmars bezig. Veel sportclubs hebben er eentje, andere zijn volop bezig met de voorbereidingen ervan. Om het allemaal wat duidelijker te maken voor u, lijsten we hier even op waar je wel alvast coronaproof een balletje kan slaan.
 1. Paardenkliniek De Morette strijdt mee tegen virus dat ruitersport treft: “Opname alleen nodig bij ernstig zieke paarden”
  Asse

  Paardenkli­niek De Morette strijdt mee tegen virus dat ruiter­sport treft: “Opname alleen nodig bij ernstig zieke paarden”

  Bij de gekende dierenkliniek De Morette op de grens van Asse met Ternat staat men paraat om paardeneigenaars bij te staan na de uitbraak van het rhinopneumonievirus. Voorlopig zijn er nog geen gevallen in Vlaams-Brabant gemeld. “Als quarantaine bij ernstige symptomen nodig is, kunnen paarden terecht bij onze collega’s van De Bosdreef”, klinkt het. “We hopen een Spaans scenario te vermijden.”
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo