Voorzitter Lotte Van Gestel. Rechts archiefbeeld van tijdens de laatste grote editie van Rock Ternat.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Lotte Van Gestel. Rechts archiefbeeld van tijdens de laatste grote editie van Rock Ternat. © Rock Ternat/Tom Vierendeels

Rock Ternat mikt op duizenden bezoekers na aangekondigde versoepelingen

TernatDe aangekondigde versoepelingen betekenen ook goed nieuws voor Rock Ternat dat dit jaar na zeven jaar onderbreking een doorstart wil maken. “We kunnen voor het ‘full blown-scenario’ gaan waardoor we 3.500 tot 5.000 bezoekers kunnen ontvangen”, vertelt voorzitter Lotte Van Gestel. “Maar alles is natuurlijk onder voorbehoud. Volgende week kunnen we misschien wel al de eerste naam op onze affiche onthullen.”

0 reacties

  1. Kapper Marc (52) beleefde de gloriejaren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”
    PREMIUM
    Halle

    Kapper Marc (52) beleefde de glorieja­ren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”

    Tien weken lang duikt VTM in de archieven van het legendarische muziekprogramma Tien Om Te Zien. De kapsels van Vlaamse artiesten én wereldsterren werden destijds door kapper Marc Dekegel (52) uit Halle in de plooi gelegd. Speciaal voor ons haalt hij herinneringen op. Van Sergio die Take That-fans te grazen nam tot Paul Severs die in de file op de snelweg een privéconcertje weggaf aan de andere automobilisten. “Tijdens dat half uurtje in de kappersstoel werd er vrijuit gepraat”, zegt Marc. “Maar dat vertrouwen moest ik eerst wel verdienen.”