Soulsister zakt op vrijdag af naar Rock Ternat.
Volledig scherm
Soulsister zakt op vrijdag af naar Rock Ternat. © Joel Hoylaerts/Photo News

Rock Ternat mikt nog altijd op 7.000 bezoekers en gooit er nog enkele namen tegenaan

TernatHet nieuws omtrent Pukkelpop ging als een schok door de festivalwereld en liet twijfel ontstaan over andere grote events die nog op de planning staan. Maar bij Rock Ternat zijn ze duidelijk: er wordt eind augustus nog altijd gemikt op een zevenduizendtal bezoekers, verspreid over de twee dagen. Vandaag werden overigens nog enkele nieuwe namen gelost waardoor de affiche compleet is.

2 reacties

 • R C

  1 jaar geleden
  Ik beklaag de buren. Slaap lekker.
 • Saskia Hens

  1 jaar geleden
  Gevaccineerden blijken intussen nog steeds besmettelijk. Maar worden toch niet getest. Er wordt vanuit gegaan dat de vaccinatie voldoende is. Men werkt hier dus met een totaal voorbijgestreefde theorie. Dus die arme mensen die dan met een PCR test of sneltest moeten bewijzen dat ze niet besmet zijn, waar dient dit voor? Om te bewijzen dat ze helemaal open staan voor nieuwe besmetting vanuit de groep niet geteste gevaccineerden?
 1. Feest in Schepdaal: vroege vogels zien hun Remco wereldtitel binnenhalen
  Play
  Schepdaal

  Feest in Schepdaal: vroege vogels zien hun Remco wereldti­tel binnenha­len

  Met nog prut in de ogen en gapende gezichten met wallen, kwamen ‘s ochtends vroeg om 6 uur de eerste supporters toe bij supporterscafé De Rustberg in Schepdaal. Hun Belgische wielerhelden strijden er op dit moment voor de titel tijdens het WK in Australië. Remco Evenepoel is hier natuurlijk hun grote favoriet. Stille hoop, vertellen de supporters. “Zolang het maar een Belg is”, wordt ook snel nog even weggelachen.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. Verborgen ijskelder wordt hersteld als winterverblijfplaats voor vleermuizen “Pas volgende zomer te bezoeken”
  Lennik/Dilbeek

  Verborgen ijskelder wordt hersteld als winterver­blijf­plaats voor vleermui­zen “Pas volgende zomer te bezoeken”

  Er beweegt wat op het domein van Levenslust vzw in Lennik. Een negentiende-eeuwse ijskelder wordt er vakkundig gerestaureerd. Enkele kleine aanpassingen zorgen daarbij dat de ijskelder als overwinteringsplaats voor vleermuizen kan fungeren. Deze werken zijn het resultaat van een lang parcours achter de schermen. Tot hiertoe lag deze kelder verscholen, hoewel gesitueerd vlak aan de Scheestraat, gelegen op de grens van Dilbeek en Lennik.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.