Soulsister zakt op vrijdag af naar Rock Ternat.
Volledig scherm
Soulsister zakt op vrijdag af naar Rock Ternat. © Joel Hoylaerts/Photo News

Rock Ternat mikt nog altijd op 7.000 bezoekers en gooit er nog enkele namen tegenaan

TernatHet nieuws omtrent Pukkelpop ging als een schok door de festivalwereld en liet twijfel ontstaan over andere grote events die nog op de planning staan. Maar bij Rock Ternat zijn ze duidelijk: er wordt eind augustus nog altijd gemikt op een zevenduizendtal bezoekers, verspreid over de twee dagen. Vandaag werden overigens nog enkele nieuwe namen gelost waardoor de affiche compleet is.

2 reacties

 • René Chamorre

  2 maanden geleden
  Ik beklaag de buren. Slaap lekker.
 • Saskia Hens

  2 maanden geleden
  Gevaccineerden blijken intussen nog steeds besmettelijk. Maar worden toch niet getest. Er wordt vanuit gegaan dat de vaccinatie voldoende is. Men werkt hier dus met een totaal voorbijgestreefde theorie. Dus die arme mensen die dan met een PCR test of sneltest moeten bewijzen dat ze niet besmet zijn, waar dient dit voor? Om te bewijzen dat ze helemaal open staan voor nieuwe besmetting vanuit de groep niet geteste gevaccineerden?
 1. Veldwachter riskeert zeven maanden cel voor ... stropen: “Hielden controle op honden en everzwijnen”
  Asse

  Veldwach­ter riskeert zeven maanden cel voor ... stropen: “Hielden controle op honden en everzwij­nen”

  Het parket Halle-Vilvoorde heeft donderdag een gevangenisstraf van 7 maanden, met probatie-uitstel, en een geldboete van 8.000 euro gevorderd tegen een bijzondere veldwachter die betrapt werd terwijl hij vermoedelijk aan het stropen was. Tegen de man die hem vergezelde, werd een gelijkaardige straf gevorderd. Beide mannen werden ’s nachts betrapt in het Kravaalbos in Asse en hadden een jachtgeweer met nachtkijker bij. De verdediging vroeg de vrijspraak.