Jelle Temmerman, bekend als eerste winnaar van Mijn Restaurant in 2008 (rechts), in zijn keuken.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Temmerman, bekend als eerste winnaar van Mijn Restaurant in 2008 (rechts), in zijn keuken. © Tom Vierendeels/VTM

RESTOTIP. Van Mijn Restaurant via foodtruck naar pizzeria: “Soms moet je durven springen”

WambeekHij was de eerste winnaar van Mijn Restaurant en na enkele omzwervingen heeft hij nu opnieuw een eigen zaak. In Wambeek vind je voortaan Kwizien Brut, de pizzeria van Jelle Temmerman (41), waar je vier dagen per week ‘s avonds terecht kunt voor een drie- of viergangen menu. “Het was niet de bedoeling dat de foodtruck een overgang moest inluiden, maar het leven komt zoals het komt”, zegt hij.

0 reacties

 1. 2,5 miljoen euro voor Lotto-miljonair die ticketje kocht in Shell-tankstation in Welle: “Winnaars gaan hier in stijgende lijn”
  Welle

  2,5 miljoen euro voor Lot­to-miljonair die ticketje kocht in Shell-tankstati­on in Welle: “Winnaars gaan hier in stijgende lijn”

  Een man uit Vlaams-Brabant is miljonair geworden nadat hij een Lotto-spelticket kocht in het tankstation Shell op de Steenweg in Welle. De Lotto-jackpotwinnaar is liefst 2,5 miljoen euro rijker. Filip Becqué, de uitbater van het tankstation en Garage Becué, is blij dat de winnaar zijn winnend ticket bij hem kocht. Hij had al vaker winnende klanten, maar het is de eerste keer dat iemand er miljonair wordt.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.