De schotel mixed grill van Ternat Greek House.
Volledig scherm
PREMIUM
De schotel mixed grill van Ternat Greek House. © Tom Vierendeels

RESTOTIP. Ternat Greek House: “Dagverse Griekse specialiteiten”

TernatGreek House in Ternat. Het laat weinig tot de verbeelding over dat je hier in Ternat terecht kan voor Griekse specialiteiten. Wel alleen takeaway. En die wordt sinds 1 april bereid in een privéwoning in een kleine wijkje aan de Bosstraat in Sint-Katherina-Lombeek. “Op termijn wil ik wel naar een handelspand”, zegt uitbater Bernard Saenen, die zijn leven na 28 jaar volledig omgooide. “Maar een restaurant zal het waarschijnlijk nooit worden.”

1 reactie

 • Paul Van Hooland

  1 maand geleden
  Zeker eens bestelling doen , is kortbij.
 1. Pannenkoekenactie voor vrijwilliger Mariska: “Ze zal een jaar werkonbekwaam zijn na een coronabesmetting, maar op hulp kan ze niet rekenen”
  Lennik

  Pannenkoe­ken­ac­tie voor vrijwilli­ger Mariska: “Ze zal een jaar werkonbe­kwaam zijn na een coronabe­smet­ting, maar op hulp kan ze niet rekenen”

  De brandweer toont opnieuw dat ze een hechte familie vormen. Een veertigjarige vrijwilligster uit Kruishoutem is momenteel nog herstellende nadat ze bijzonder hard getroffen werd door het coronavirus. “Maar er is geen vangnet voor vrijwilligers die tijdens de tweede golf besmet geraakten. Daarom nemen we met de Vriendenkring Brandweer Lennik deel aan een pannenkoekenverkoop ten voordele van Mariska”, zegt Willy Vanderstraeten.