Maatschappelijk werker Astrid Van Cutsem en schepen voor welzijn Marc Faes in één van de vernieuwde serviceflats.
Volledig scherm
Maatschappelijk werker Astrid Van Cutsem en schepen voor welzijn Marc Faes in één van de vernieuwde serviceflats. © Rv

Renovatie serviceflats De Sibbe na twee jaar afgerond

TernatNa bijna twee jaar van renovatiewerken zijn de twintig serviceflats in De Sibbe helemaal afgewerkt. De flats kregen een nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe vloeren en ramen en zijn klaar voor de toekomst. Momenteel verblijven er vijftien mensen in De Sibbe. Er zijn dus nog enkele plekjes vrij voor de Ternattenaren.

0 reacties

 1. Organisatoren Vijverfestival werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organiseren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplichtingen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Organisato­ren Vijverfes­ti­val werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organise­ren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplich­tin­gen”

  Een normale festivalzomer zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in, maar er komt wél sowieso een nieuwe editie van het Vijverfestival in Dilbeek, dat laten de organisatoren ons weten. Het team is volop plannen aan het maken voor de komende festivalzomer, maar gemakkelijk is het niet. Momenteel liggen er zo’n zes scenario’s op tafel. Welke ze zullen gebruiken, zal afhangen van de regels van de overheid. Oud-voorzitter Bart De Vos zet samen met de werkgroepen alles alvast even op een rijtje voor ons.
 1. E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem
  Affligem

  E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem

  De E40 tussen Aalst en het knooppunt in Groot-Bijgaarden gaat begin februari één nacht volledig dicht voor de werken aan een nieuwe brug in Affligem. De dag nadien zal verkeer opnieuw mogelijk zijn, maar er zal het hele weekend maar één rijstrook beschikbaar zijn waardoor aanzienlijke hinder wordt verwacht. Ook in Aalst, Ninove, Roosdaal, Lennik, Ternat en Dilbeek wordt hinder verwacht in de omgeving van de omleiding.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken