De hoogtewerker wordt ook ingezet om mobiele camera’s van de Politiezone op te hangen op het grondgebied.
Volledig scherm
De hoogtewerker wordt ook ingezet om mobiele camera’s van de Politiezone op te hangen op het grondgebied. © Amber Gys

Politiezone TARL koopt hoogtewerker aan voor inzet mobiele camera’s

Ternat/Affligem/Roosdaal/LiedekerkeDe politieraad van de Politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) heeft eind juni z’n akkoord gegeven om over te gaan tot de aankoop van een gloednieuwe hoogtewerker. Deze zal onder meer ingezet worden voor de plaatsing van de -ook- gloednieuwe mobiele camera’s. Voor de gemeenten een grote stap vooruit, want die camera’s kunnen hun diensten op allerlei vlakken goed bewijzen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Koppel mishandelt (plus)dochter jarenlang, voor rechtbank vragen ze een werkstraf: “Beseffen dat ze in fout zijn gegaan”
  Liedekerke

  Koppel mishandelt (plus)dochter jarenlang, voor rechtbank vragen ze een werkstraf: “Beseffen dat ze in fout zijn gegaan”

  Een Pools koppel uit Liedekerke dat hun (stief)dochter mensonterend behandelde, vraagt nu op verzet een werkstraf. Eerder kregen ze bij verstek celstraffen van twaalf maanden. Het kind kreeg dagelijks slagen met een broeksriem, werd opgesloten in een hok, kreeg te weinig eten en moest in onaangepaste kledij naar school. “Ze beseffen nu dat ze in de fout zijn gegaan”, aldus hun advocaat.