De iconische Dreef in Ternat, die dankzij Thuis wereldberoemd werd in Vlaanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
De iconische Dreef in Ternat, die dankzij Thuis wereldberoemd werd in Vlaanderen. © Tom Vierendeels

Op huizenjacht in... Ternat: “Wonen in instapklare woning naast Madame Marianne? Dat kost je al snel 450.000 euro”

TernatOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Ternat. De thuisgemeente van de populaire Eén-soap Thuis, een landelijke gemeente met een bruisend verenigingsleven nabij Brussel. Kris Baele van Immo Expert neemt ons op sleeptouw.

0 reacties

 1. “Olifanten wassen of kajakken tussen alligators? Bij ons kiezen kinderen de vakantie”: Liesbeth (52) gooit hoge ogen met haar ‘KiddoTravel’
  PREMIUM
  Dilbeek

  “Olifanten wassen of kajakken tussen alligators? Bij ons kiezen kinderen de vakantie”: Liesbeth (52) gooit hoge ogen met haar ‘KiddoTra­vel’

  “Kinderen moeten op reis vaak volgen wat de ouders doen, en daar wou ik verandering in brengen.” Aan het woord is Liesbeth Dupon (52) uit Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek). Zij organiseert met KiddoTravel grote en kleine reizen op maat van jouw gezin. De onderneemster maakt nu kans op een Women Award van Unizo. We vroegen haar hoe ze haar bedrijf uit de grond stampte, wat de opties zoal zijn en wat zo'n reis juist kost. Want KiddoTravel is niet je doorsnee reisorganisatie.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. NSB-voorzitter Louis (88) praat na hartstilstand: “Geen woorden voor wat brandweermannen deden”
  PREMIUM
  Asse

  NSB-voorzitter Louis (88) praat na hartstil­stand: “Geen woorden voor wat brandweer­man­nen deden”

  Het lachen is Louis Van de Gucht (88) duidelijk nog niet verleerd wanneer we hem thuis opzoeken. Lachen en grapjes maken kan hij nog als de beste. Maar een kleine drie maanden geleden zag het er voor hem minder rooskleurig uit. Als voorzitter van de Nationale Strijders Bond (NSB) Asse was hij aanwezig bij de 11 novemberviering toen hij een hartstilstand kreeg. Klaroenblazers van de brandweer konden hem gelukkig reanimeren. “Hen zal ik voor de rest van mijn leven gedenken en bedanken, maar die hartstilstand heeft wel al mijn vrijheden afgepakt”, zegt hij.