Natuurpunt verzet zich tegen de plannen om een Finse piste aan te leggen in het park aan het kasteel Kruikenburg.
Volledig scherm
Natuurpunt verzet zich tegen de plannen om een Finse piste aan te leggen in het park aan het kasteel Kruikenburg. © Tom Vierendeels

Natuurpunt Ternat verzet zich tegen Finse piste in kasteelpark van Kruikenburg

TernatNatuurpunt Ternat verzet zich tegen de plannen van het bestuur om een Finse piste aan te leggen in het parkgebied van Kruikenburg. Ze vrezen een verstoring van de fauna en flora. Niet alleen door de extra bezoekers die niet aan zachte recreatie zullen doen, maar ook bijvoorbeeld door lichtvervuiling. De natuurvereniging hoopt dat de piste ergens aan bestaande sportinfrastructuur zal komen.

0 reacties

  1. Amuzo Zomertuin- en bar laat je wegdromen met gratis concerten en Jef Neve in idyllische tuin van Odisee campus: “En er staat nog veel meer op de planning”
    Dilbeek

    Amuzo Zomertuin en bar laat je wegdromen met gratis concerten en Jef Neve in idyllische tuin van Odisee campus: “En er staat nog veel meer op de planning”

    Amuzo, de idyllische en familievriendelijke zomertuin- en bar die haar deuren opende begin juli en elk weekend open is, startte vrijdag aan haar vierde weekend. Ondanks het slechte weer, weet de zomertuin- en bar tal van bezoekers te lokken naar de prachtige tuinen van Odisee Campus in Dilbeek. De campus stelde haar domein open voor dit zomerconcept, waar ook een deel van de Zomer van Westrand doorgaat en elke dinsdagavond van augustus het Dilbeekse Zomercafé zal plaatsvinden.