Enkele leden van Natuurpunt Ternat en burgemeester Michel Vanderhasselt (CD&V) bij het informatiebord over de slechtvalken aan de Sint-Gertrudiskerk van Ternat.
Volledig scherm
Enkele leden van Natuurpunt Ternat en burgemeester Michel Vanderhasselt (CD&V) bij het informatiebord over de slechtvalken aan de Sint-Gertrudiskerk van Ternat. © Tom Vierendeels

Natuurpunt onthult informatiebord op moment dat vierde slechtvalkkuikentje het levenslicht ziet

TernatDubbel feest bij Natuurpunt Ternat. Sinds enkele weken werd er reikhalzend uitgekeken naar de geboortes van de vier slechtvalkkuikentjes en zaterdag zag nu ook het vierde dier het levenslicht. Daarnaast prijkt eveneens sinds zaterdag een bord aan de Sint-Getrudiskerk van Ternat met meer informatie over de bewoners van de kerktoren.

0 reacties

  1. Al 28 onteigeningen voor de ring rond Asse afgerond
    Asse
    2

    Al 28 onteigenin­gen voor de ring rond Asse afgerond

    Om de ringweg rond Asse te realiseren zijn er momenteel al zeker 83 onteigeningen gepland. Hiervan zijn er al 28 gerealiseerd via een minnelijke aankoop. Dit blijk uit een vraag van parlementslid Inez De Coninck (N-VA) aan minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD). In eerste instantie was er sprake van mogelijk een tweehonderdtal onteigeningen, maar het is voorlopig nog te vroeg om een zicht te hebben op het totale aantal.