Volledig scherm
© Mozkito

Man gedraagt zich agressief tijdens coronacontrole, drie overtreders van nachtklok betrapt

TARLDe politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) heeft vorige week zes coronapv’s opgesteld in Ternat, Affligem en Roosdaal. Dat zijn er beduidend minder dan de zestig pv’s die de week voordien werden opgesteld. Het gaat voornamelijk om inbreuken op de nachtklok. Bij één controle gedroeg een man zich agressief tegenover de agenten.

0 reacties

 1. Ronald (39) ijvert voor geluidsschermen langs de E40, maar zijn gevecht is vermoedelijk kansloos: “Bal ligt volledig in het kamp van het Vlaams Gewest”
  Asse/Dilbeek

  Ronald (39) ijvert voor geluids­scher­men langs de E40, maar zijn gevecht is vermoede­lijk kansloos: “Bal ligt volledig in het kamp van het Vlaams Gewest”

  Ronald Van Waeyenberge (39) probeert inwoners van Bekkerzeel, Sint-Ulriks-Kapelle en Groot-Bijgaarden te mobiliseren in zijn strijd voor geluidsschermen langs de E40. “Akkoord, ik ben hier komen wonen toen de snelweg er al lag. Maar ik heb niet gekozen voor het toenemende geluid en het verdwijnen van de groenberm”, zegt hij. Het lijkt evenwel een gevecht tegen windmolens, want de gemeentebesturen van Asse en Dilbeek zijn geen voorstander van geluidsschermen. “Een verhoogde grondberm is misschien wel mogelijk”, klinkt het.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug