Aperitief bij kaarslicht en een lekker wit wijntje.
Volledig scherm
PREMIUM
Aperitief bij kaarslicht en een lekker wit wijntje. © Mozkito

LEKKER LOKAAL Takeaway bij
Kamiel: “Zelfgemaakte pasta, een groot pluspunt!”

Door de huidige coronamaatregelen kunnen we nog niet op restaurant gaan. Gelukkig zijn heel wat lokale restaurantuitbaters gestart met een afhaal- of leveringssysteem. En wat is er nu beter dan de lokale handelaars steunen in deze moeilijke periode? Zo is ook Kamiel in Ternat begonnen met een afhaalformule voor alle pastaliefhebbers. Wij hebben het alvast eens uitgetest. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”
    Asse/Ternat/Lennik

    Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”

    Het onweer dat vrijdagochtend over ons land trok, heeft voornamelijk in de streek van Asse en Ternat lelijk huis gehouden. Ook de omgeving van Lennik en Gooik werd getroffen. De hevige regenval zette straten en kelders blank en veroorzaakte op verschillende plaatsen ook gevaarlijke modderstromen. De brandweerzone Vlaams-Brabant West verwerkte een tweehonderdtal oproepen.