Laure Bogaert (22) hoopt in september bij de eerste zes van Miss Vlaams-Brabant te eindigen
Volledig scherm
Laure Bogaert (22) hoopt in september bij de eerste zes van Miss Vlaams-Brabant te eindigen © Tom Vierendeels

Laure (22) uit Ternat dingt mee naar het kroontje van Miss België

TernatLaure Bogaert (22) uit Ternat doet een gooi naar het felbegeerde kroontje van Miss België. De Ternatse schone moet daarvoor in september wel bij de eerste zes van Miss Vlaams-Brabant eindigen. “Maar ik heb er ongelofelijk veel zin in”, zegt ze. “Al van kleins af aan droom ik van het prinsessenkleed en het kroontje.” Intussen studeert ze nog om op termijn haar eigen apotheek te kunnen openen.

0 reacties

 1. RESTOTIP. Bohemio, de hele wereld op een steenworp van het station van Zaventem: “Tijdens de coronaperiode was reizen verboden, dus toveren we hier andere culturen op je bord”
  PREMIUM
  Zaventem

  RESTOTIP. Bohemio, de hele wereld op een steenworp van het station van Zaventem: “Tijdens de coronaperi­o­de was reizen verboden, dus toveren we hier andere culturen op je bord”

  Ze heeft eerst wat ervaring opgedaan in het restaurant van haar zus in Sint-Jans-Molenbeek en nu heeft de Turkse Kubra Ozen (25) haar eigen zaak geopend. Al twee maanden is ze de trotse uitbaatster van Bohemio op het Heldenplein in Zaventem. Het concept? Elke week de keuken van een ander land naar de luchthavengemeente halen. “Mensen moeten het gevoel hebben dat ze op reis zijn”, klinkt het.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.