Fotograaf Kurt Van Strijthem met zoontje Tuur op  één van de locaties waar de portretten te bewonderen zijn.
Volledig scherm
Fotograaf Kurt Van Strijthem met zoontje Tuur op één van de locaties waar de portretten te bewonderen zijn. © Tom Vierendeels

Kurt maakte 34 portretten die je goed moeten laten voelen: “Nog tot eind augustus blijven ze in het straatbeeld”

TernatOp zes verschillende locaties in Ternat zijn 34 feelgoodfoto’s van fotograaf Kurt Van Strijthem van De Fotograaf te vinden. “Kotsbeu was ik het om tijdens de lockdown al die teneergeslagen mensen te zien rondlopen”, verklaart hij. “Daarom wilde ik de mensen goed laten voelen. Op originele wijze verrasten verschillende inwoners iemand die ze al maanden niet meer hadden gezien met de portretten tot gevolg.” Nog tot eind augustus kan je de portretten tijdens een bewegwijzerde wandeling bekijken.

0 reacties

  1. Verborgen ijskelder wordt hersteld als winterverblijfplaats voor vleermuizen “Pas volgende zomer te bezoeken”
    Lennik/Dilbeek

    Verborgen ijskelder wordt hersteld als winterver­blijf­plaats voor vleermui­zen “Pas volgende zomer te bezoeken”

    Er beweegt wat op het domein van Levenslust vzw in Lennik. Een negentiende-eeuwse ijskelder wordt er vakkundig gerestaureerd. Enkele kleine aanpassingen zorgen daarbij dat de ijskelder als overwinteringsplaats voor vleermuizen kan fungeren. Deze werken zijn het resultaat van een lang parcours achter de schermen. Tot hiertoe lag deze kelder verscholen, hoewel gesitueerd vlak aan de Scheestraat, gelegen op de grens van Dilbeek en Lennik.