Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Kapper neemt mogelijk intrek in Ternats stationsgebouw

TernatHet stationsgebouw van Ternat krijgt in de loop van volgend jaar een nieuwe invulling. Als de lopende onderhandelingen een positief resultaat kennen zal een kapper zijn intrek in het gebouw nemen, samen met een broodjeszaak. Belangrijk voor de pendelaars: een warme wachtruimte blijft aanwezig.

1 reactie

 • Didier Leuntjens

  1 jaar geleden
  De lokale politie zou er op zijn plaats zitten . Heel wat mensen voelen zich niet op hun gemak in die buurt. Strategisch gezien is dit een goede plaats.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Lidl-project in stationsomgeving speelt vergunning opnieuw kwijt: “Enkel Raad van State kan nu nog oordelen”

  Lidl-pro­ject in stationsom­ge­ving speelt vergunning opnieuw kwijt: “Enkel Raad van State kan nu nog oordelen”

  Voor de tweede keer heeft de Raad voor Vergunningsbetwistingen de vergunning voor de bouw van 32 appartementen en een Lidl-filiaal langs de Affligemsesteenweg vernietigd. Deze keer tekende Natuurpunt Denderstreek, een overkoepelende vzw, beroep aan nadat de provincie voor de tweede keer een vergunning had verleend. De ontwikkelaar kan nu nog naar de Raad van State trekken. Het dossier sleept intussen al meer dan drie jaar aan.
  Liedekerke