Het recyclagepark van Roosdaal zal vanaf januari ook toegankelijk zijn voor inwoners van Ternat en Lennik.
Volledig scherm
Het recyclagepark van Roosdaal zal vanaf januari ook toegankelijk zijn voor inwoners van Ternat en Lennik. © Mozkito

Inwoners Lennik kunnen binnenkort naar recyclageparken Ternat en Roosdaal, maar N-VA Ternat ziet geen voordelen in samenwerking

Lennik/Ternat/RoosdaalIntradura wil een proefproject opstarten met de gemeenten Lennik, Roosdaal en Ternat. Bedoeling is onder meer dat de inwoners van Lennik gebruik kunnen maken van de recyclageparken van Ternat en Roosdaal waardoor ze niet meer naar Pepingen hoeven te rijden. N-VA Ternat is niet te vinden voor het project: “Voorstel is slecht nieuws voor Ternatse inwoners”.

0 reacties

 1. Beleidsparticipatie gaat van start met eerste Forum: “Niet makkelijk om te beginnen met een model dat eigenlijk nog niet af was”
  Dilbeek

  Beleidspar­ti­ci­pa­tie gaat van start met eerste Forum: “Niet makkelijk om te beginnen met een model dat eigenlijk nog niet af was”

  Met het eerste Forum in Dilbeek is de nieuwe manier van beleidsparticipatie nu ook echt van start gegaan. Er was een mooie opkomst van gemotiveerde burgers en dat zorgde bij het gemeentebestuur voor extra motivatie om er verder mee te werken. Door de opstart van Forum werden enkele maanden geleden de Dilbeekse adviesraden afgeschaft, al was niet iedereen daar tevreden mee. “We hebben verschillende bezorgdheden”, klonk het onder meer bij de Cultuurraad.
 2. NSB-voorzitter Louis (88) praat na hartstilstand: “Geen woorden voor wat brandweermannen deden”
  PREMIUM
  Asse

  NSB-voorzitter Louis (88) praat na hartstil­stand: “Geen woorden voor wat brandweer­man­nen deden”

  Het lachen is Louis Van de Gucht (88) duidelijk nog niet verleerd wanneer we hem thuis opzoeken. Lachen en grapjes maken kan hij nog als de beste. Maar een kleine drie maanden geleden zag het er voor hem minder rooskleurig uit. Als voorzitter van de Nationale Strijders Bond (NSB) Asse was hij aanwezig bij de 11 novemberviering toen hij een hartstilstand kreeg. Klaroenblazers van de brandweer konden hem gelukkig reanimeren. “Hen zal ik voor de rest van mijn leven gedenken en bedanken, maar die hartstilstand heeft wel al mijn vrijheden afgepakt”, zegt hij.