De E40 richting Gent/Oostende in Groot-Bijgaarden.
Volledig scherm
De E40 richting Gent/Oostende in Groot-Bijgaarden. © Amber Gys

E40 richting Gent gaat twee nachten dicht tussen Groot-Bijgaarden en Ternat

Dilbeek/TernatDe E40 tussen Groot-Bijgaarden en Ternat gaat volgende week twee nachten volledig dicht richting Gent. Er worden nieuwe portieken boven de snelweg geplaatst die nodig zijn voor de voorziene rijstrooksignalisatie. Het is een volgende stap in het project om een spitsstrook op de E40 in te voeren. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plaatst in totaal negen nieuwe portieken, waarvan er al zes eind 2020 werden geplaatst. 

 1. Schotse hooglanders Maud, Mutti en Duff doen zich tegoed aan gras langs Hertigem- en Liedekerkebos: “De meest fotogenieke werkploeg die je je kan inbeelden”
  PREMIUM
  Ternat/Liedekerke

  Schotse hooglan­ders Maud, Mutti en Duff doen zich tegoed aan gras langs Hertigem- en Liedekerke­bos: “De meest fotogenie­ke werkploeg die je je kan inbeelden”

  Wandelaars die door het Hertigem- en Liedekerkebos trekken zullen langs hun pad mogelijk de meest exclusieve en fotogenieke koeien van de streek tegenkomen. Philippe Vandenberghe en zijn vriendin Oona Asselman uit Roosdaal hebben er enkele Schotse hooglanders losgelaten op een weide. Wij waren erbij toen Maud, Mutti en Duff op verkenning gingen. “Voor de biodiversiteit beter dan gewone koeien en bovendien leveren ze bijzonder kwaliteitsvol vlees”, klinkt het.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje