Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Café Nachtmis moet drie maanden de deuren sluiten

S.-K.-LombeekHet populaire café Nachtmis in het centrum van Sint-Katherinale-Lombeek moet op burgemeestersbevel drie maanden de deuren sluiten. Dit omdat de toestand van het gebouw een gevaar vormt voor de openbare veiligheid.

0 reacties

 1. Uitslaande brand legt bedrijfsloods van 1.000 vierkante meter in de as, één persoon lichtgewond afgevoerd
  Play
  Mollem

  Uitslaande brand legt bedrijfs­loods van 1.000 vierkante meter in de as, één persoon lichtge­wond afgevoerd

  Een hevige brand heeft vrijdagmiddag een bedrijfsloods van Globale Trading in de industriezone Z.5 Mollem volledig in de as gelegd. De firma houdt zich bezig met het sorteren en verpakken in van kledij, afkomstig van het Verenigd Koninkrijk. Nadien worden deze balen verscheept. Eén van de vier aanwezige werknemers werd voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. Een oorzaak is nog onbekend.
 2. TERRASTIP. De buitenspeeltuin van Sofie in een oase van groen
  PREMIUM
  Roosdaal

  TERRASTIP. De buiten­speel­tuin van Sofie in een oase van groen

  Elke week gaan onze journalisten op zoek naar nieuwe plekjes of nieuwe concepten waar je lekker kan eten of drinken. Tijdens de zomer passen we dat concept lichtjes aan en gaan we op zoek naar de leukste zomerbars in onze regio. Vandaag gaan we genieten bij Sofie Bronselaer in Roosdaal. Sinds vorig jaar richt ze in haar achtertuin een zomerbar in, in combinatie met een grote buitenspeeltuin. Springkastelen, trampolines, speelgoed, hangmatten enzovoort.