Bord aan geboortehuis Pol de Mont

 1. Café De Living kan straks liefst 130 mensen een plekje geven op het terras: “We werken niet met reservaties, dat zou charme van ons café dwarsbomen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Café De Living kan straks liefst 130 mensen een plekje geven op het terras: “We werken niet met reserva­ties, dat zou charme van ons café dwarsbomen”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag gaan we langs bij de uitbater van De Living in Dilbeek: François ‘Swa’ Devos. Hij opent binnenkort ook voor het eerst de gloednieuwe kantine van in.TERNATional in Ternat. “We hebben heel veel goesting om er opnieuw in te vliegen”, vertelt hij.
 2. Burgemeester vraagt Floralia meer personeel te voorzien om samenscholingen te vermijden: “Veel mensen denken dat ze ook zonder reservering wel zullen binnengeraken”
  Groot-Bijgaarden
  1

  Burgemees­ter vraagt Floralia meer personeel te voorzien om samenscho­lin­gen te vermijden: “Veel mensen denken dat ze ook zonder reserve­ring wel zullen binnengera­ken”

  Op deze zonnige zondag is opnieuw heel veel volk op pad gegaan in park- en natuurgebieden. Ook bij bloemententoonstelling Floralia Brussels op het domein van het Kasteel van Groot-Bijgaarden was het over de koppen lopen. Terwijl de toestand in het park beheersbaar bleef, troepte te veel volk zonder reservatie samen aan de kassa’s. Burgemeester Willy Segers (N-VA) vraagt meer personeel te voorzien om deze mensen wandelen te sturen. De lokale politie kwam ook tussenbeide.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”