Kim De Brabanter staat terecht voor het Leuvense assisenhof voor de moord op Liselotte De Coninck.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim De Brabanter staat terecht voor het Leuvense assisenhof voor de moord op Liselotte De Coninck. © Vertommen

ASSISEN. Beschuldigde valt door de mand tijdens polygraaftest, ex-vriendin tante Betty getuigt: “Als hij niet gedronken heeft, is hij een bijouke”

Het bloed trok weg uit zijn vingers toen Kim De Brabanter (40) tijdens een polygraaftest moest antwoorden op de vraag of hij de riem rond de hals van Liselotte De Coninck had aangebracht. “We vroegen hem om de waarheid te vertellen, maar hij kon zich niks herinneren”, getuigde polygrafist Bart Teerlynck dinsdag op het assisenproces. 

 1. Frans de Bisschop (90) wandelde 49 keer rond Dilbeekse centrum om zoon Ivo (65) te steunen: “Een uitzonderlijke prestatie op die leeftijd”
  PREMIUM

  Frans de Bisschop (90) wandelde 49 keer rond Dilbeekse centrum om zoon Ivo (65) te steunen: “Een uitzonder­lij­ke prestatie op die leeftijd”

  De vader van Parkinsonpatiënt Ivo De Bisschop, de 90-jarige Frans, steunt het initiatief van zijn zoon met een eigen initiatief in zijn thuisgemeente Dilbeek. Er werd 49 dagen lang een kleinschalige ‘Parkinson Walk’ georganiseerd in de thuisgemeente van vader en zoon die heel wat mensen dagelijks op de been bracht. Wij hebben afgesproken met vader Frans, die net 90 jaar is geworden. “Enorm fier op mijn zoon zijn prestatie, maar niet verwacht dat het zo moeilijk zou worden”, vertelt Frans ons.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond