Tijdens de lessen leer je Nederlands als tweede taal.
Volledig scherm
Tijdens de lessen leer je Nederlands als tweede taal. © Geert De Rycke

Anderstaligen kunnen Nederlandse les volgen in Ternat

TernatOp 25 augustus vindt er in Ternat een infosessie plaats over lessen Nederlands als tweede taal. Dat is een initiatief van het Agentschap Integratie en Inburgering. Burgers die de taal willen leren, krijgen er dan alle nodige info over de lessen en kunnen zich er meteen ook inschrijven.

 1. Organisatoren maken zich klaar voor Jos Open Air: “Wat begon met een camionette als podium is aan het uitgroeien tot een minifestival”
  Dilbeek

  Organisato­ren maken zich klaar voor Jos Open Air: “Wat begon met een camionette als podium is aan het uitgroeien tot een minifesti­val”

  JK JOS (Jeugd Ontmoeting Schepdaal) organiseert voor het derde jaar op rij Jos Open Air, een klein coronafeestje dat intussen aan het uitgroeien is tot een waar festival. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september zetten de organisatoren parking Caerenberg opnieuw op z’n kop met tal van optredens en DJ-sets. “Onze droom? Uitgroeien tot een vast begrip in de ruime regio”, klinkt het.
 2. Ereburger Remco Evenepoel onderweg naar Brussel voor grote huldiging
  Dilbeek

  Ereburger Remco Evenepoel onderweg naar Brussel voor grote huldiging

  Wereldkampioen Remco Evenepoel is onderweg naar Brussel voor een grote huldiging op de Grote Markt. De kampioen uit Schepdaal werd deze middag aan cultureel centrum Westrand uitgeroepen tot ereburger van Dilbeek. Honderden supporters verzamelden op de parking om het plechtige moment mee te maken. Evenepoel was zichtbaar aangegrepen door het eerbetoon. Na het offciciële gedeelte stapt hij met verloofde Oumi in een cabrio en ging het naar de hoofdstad. In zijn kielzog een heel peloton wielertoeristen die ook de apotheose op de Grote Markt willen mee pikken.
 3. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.