Alexander Zverev wint voor de tweede keer de Masters
Volledig scherm
Alexander Zverev wint voor de tweede keer de Masters © AFP

Zverev wint Masters voor de tweede keer

TennisDe Duitser Alexander Zverev (ATP 3) heeft in het Noord-Italiaanse Turijn voor de tweede keer in zijn carrière de ATP Finals gewonnen, het eindeseizoenstoernooi voor de beste acht spelers van het voorbije jaar.

0 reacties

 1. David Goffin, bijna klaar voor z’n terugkeer, wil weer mooie dingen laten zien: “Ik mis de competitie, het heeft lang genoeg geduurd”
  Tennis

  David Goffin, bijna klaar voor z’n terugkeer, wil weer mooie dingen laten zien: “Ik mis de competitie, het heeft lang genoeg geduurd”

  Getrouwd, gelouterd en genezen wil David Goffin (ATP 39) volgend seizoen terug aanknopen met zijn topmomenten van weleer. “Ik heb nog steeds de ambitie om mijn beste niveau te halen en wil nog vier à vijf jaar doordoen”, zei de van een knieblessure herstelde Luikenaar die deze winter tevens wil profiteren van het advies van ex-topper David Ferrer.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.