Zizou Bergs.
Volledig scherm
Zizou Bergs. © BELGA

Zizou Bergs moet met blessure opgeven in Metz, ook Goffin uitgeschakeld

TennisZizou Bergs (ATP 134) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van het ATP-toernooi in Metz. Ook David Goffin is uitgeschakeld.

2 reacties

 • victor vandesande

  2 weken geleden
  Belgisch mannentennis is vandaag een groepje tweedeklassers, of nog minder. Tellen nergens nog mee.
 • william carchon

  2 weken geleden
  Goffin zou beter stoppen!!
 1. Wie is fenomeen en US Open-winnaar Carlos Alcaraz? “Hij pakte een racket op voor hij kon lopen en kreeg zijn eerste tandjes op een tennisbaan”
  US Open
  1

  Wie is fenomeen en US Open-win­naar Carlos Alcaraz? “Hij pakte een racket op voor hij kon lopen en kreeg zijn eerste tandjes op een tennisbaan”

  “Het is soms moeilijk te geloven dat hij nog maar een tiener is. Hij is één van die zeldzame talenten die af en toe opduiken in onze sport.” Tegenstander Casper Ruud was, net zoals de hele wereld, onder de indruk van Carlos Alcaraz. US Open-winnaar en op zijn negentiende de jongste nummer één van de wereld ooit. Portret in zeven weetjes.
 2. Onze tenniswatcher over marathonpartij van Alcaraz tegen Sinner: “Dit zou wel eens een belangrijk moment in de tennisgeschiedenis kunnen blijken”
  PREMIUM
  Tennis
  1

  Onze tenniswat­cher over marathon­par­tij van Alcaraz tegen Sinner: “Dit zou wel eens een belangrijk moment in de tennisge­schie­de­nis kunnen blijken”

  “De toekomst van het mannentennis? Laat maar komen!” Onze tenniswatcher Filip Dewulf zag dat de kraker tussen Carlos Alcaraz (19) en Jannik Sinner (21), die meer verdiende dan een slot om tien voor drie ’s nachts – de laatst beëindigde match ooit op de US Open! – en een niet bomvol Arthur Ashe Stadium, aantoonde dat de opvolging van Federer-Nadal-Djokovic minstens even spectaculair gaat zijn.